Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
[h=3]Beşiktaşın 10 numarası Olcay Şahan, kadrodaki eksikler sebebiyle Trabzonspor mücadelesinde ön libero hattında görev yapacak. Zorlu maç öncesinde konuşan 28 yaşındaki futbolcu, Hocam nerede görev verirse oynarım. Önceden Almanyada ön liberoda da oynamıştım dedi.[/h]
Kara Kartalda sakatlıktan dönen isimler Tolgay Arslan ile Veli Kavlakın 11 için hazır olmaması ve Oğuzhanın da sakatlığının bulunması sebebiyle bu akşam Trabzonspor karşısında Atibayla beraber Olcay Şahan görev yapacak.
Teknik direktör Şenol Güneşin, Bordo-Mavililerle oynanacak karşılaşmaya özel olarak hazırladığı tecrübeli futbolcunun, zorlu mücadele öncesinde kendisine olan güveni tam...
Konuyla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki futbolcu, Hocamız nerede görev verirse orada forma giymeye hazırım. Dana önce takımımda sol bekte de görev yapmıştım. Ön liberoya da yabancı değilim. Almanyada forma giydiğim dönemde Kaiserslautern ve Duisburgta da zaman zaman ön liberoda serbest adam gibi oynadım. Maça ön liberoda çıkmak benim için sorun olmaz ifadelerini kullandı.
Oğuzhana kulübe yolu...
Rizespor mücadelesinde sol kasığında birinci dereceden yırtık oluşan Oğuzhan Özyakupun, dün sabah idman sonrasında kendisini iyi hissettiğini teknik ekibe ilettiği öğrenildi. Şenol Güneşin, oyuncusunun probleminin zorlamaya bağlı olarak tekrarlaması ihtimalinin bulunmasını göz önünde bulundurarak ilk 11de görevlendirmeyip maça kulübede başlatabileceği öğrenildi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)