M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Npc.txt lazım :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CINCIKLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

CINCIKLI

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar bana her bayrağın 1.ve 2. köylerinin npc txt dosyaları lazım. Benim serverimdeki npc lerin yarısı yok ve atlar, öğretmenler herşey ama herşey A'dan z'ye kadar karmaşık yerde. Düzenlemem günlerimi alabilir lütfen sizden ricam elinizde varsa emek server icin her bayragın 1 ve 2.köylerinin npc txt dosylasını upload edip link atabilirmisiniz.

Benim icin ne kadar az npc olursa okadar iyi olur.

Son düzenleme:
Başka filestan alabilirsiniz bu dosyaları. Forumdan bulun bir files bu işlemi yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bana her bayrağın 1.ve 2. köylerinin npc txt dosyaları lazım. Benim serverimdeki npc lerin yarısı yok ve atlar, öğretmenler herşey ama herşey A'dan z'ye kadar karmaşık yerde. Düzenlemem günlerimi alabilir lütfen sizden ricam elinizde varsa emek server icin her bayragın 1 ve 2.köylerinin npc txt dosylasını upload edip link atabilirmisiniz.

Benim icin ne kadar az npc olursa okadar iyi olur.

merhabalar ben upload ettim TIKLA INDIR

rar içerisinde anlatımı var ama burdan da yazayım
Klasör içerisinde bulunan Kırmızı bayrak klasöründe
1 ci köy yazanı filesinizin map klasörü içerisindeki metin2_map_a1 klasörüne

2 ci köy yazanı metin2_map_a3 klasörüne atınız

-------------------------------------------------------------------------------------

Sarı bayrak yazan klasördeki 1 ci köy yazanı filesinizin map klasörü içerisindeki metin2_map_b1 klasörüne

2 ci köy yazandaki dosyası metin2_map_b3 klasörüne atınız

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mavi Bayrak yazan klasördeki 1 ci köy yazan klasör içerisindeki dosyası filesinizin map klasörü içerisinde bulunan
metin2_map_c1 klasörüne

2 ci köy yazan klasördeki dosyayı da metin2_map_c3 klasörüne atınız

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu işlemleri yapmadan önce filesinizi muhakkak yedekleyiniz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri