Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Patron Sayımlama Sistemi[LUA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yorumlarınız için teşekkürler.

Market Sistemi ekleyip öyle paylaşacaktım fakat vazgeçtim. Yine de ek olarak yazarım, kullanmak isteyen marketli kullanır.

Ygs Güzel Geçmişe Benziyor. Geçmiş olsun kardeşim. Umarım istediğin puanı tutturursun. Bu arada sistem güzele benziyor. Teşekkürler.

Ygs Güzel Geçmişe Benziyor. Geçmiş olsun kardeşim. Umarım istediğin puanı tutturursun. Bu arada sistem güzele benziyor. Teşekkürler.

Evet güzel geçti. Teşekkür ederim.

Teşekkürler , Gayet Güzel Olmuş , Başarılı Çalışma

Teşekkürler.

Dipçe: Arkadaşlar şuan sisteme market yapıyorum gelişmiş bir şekilde birde ufak bir fonksiyon eklemeyi unutmuşum dosyaya, sistem çalışmayacaktır. Yarın market videosu çekeceğim kısa bir video, marketle birlikte eksik fonksiyonu da ekleyip dosyayı yeniden paylaşacağım.

Evet güzel geçti. Teşekkür ederim.

Teşekkürler.

Dipçe: Arkadaşlar şuan sisteme market yapıyorum gelişmiş bir şekilde birde ufak bir fonksiyon eklemeyi unutmuşum dosyaya, sistem çalışmayacaktır. Yarın market videosu çekeceğim kısa bir video, marketle birlikte eksik fonksiyonu da ekleyip dosyayı yeniden paylaşacağım.

Hayirlisi sonucda bekettin gibi olur isllh seneye darisi başımıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri