Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

<<<<<<<<Ztserver>>>>>>>> İçeri süper pvp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan @to
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 575

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar Size Yep Yeni Bir PvP Server Tanıtmak İstiyorum ismi Ztserver gerçek bir pvp ismine benzemiyor ama gerçek konuyu uzatmıyorum arkadaşlar (drop-oranlaraı ---- 1000-----) başlangıç 99 lvl 1 t para veriyor hiç bilin medik değişik silahlar ve p npc si vr gm ler ilgileniyor 7/24 Online lag0 30 a yakın npc vr ___kolay seviyor sanız Ztserver____ :D muho siruis zehir aslan kılıç peri vb ne varsa hepsi npc de ve darbe kılıcı gibi değişik silahlarda vr baron ilahi vb npc 0 yang rep +++++++ link veriyorum anasayfa:http://ztserver.myftp.org/ anasayfa içinde kayit ve dosyalar var merak etmeyin dowland link yok diye :D Not:oyun 01.08.2010tarihinde bakımdan çıkıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri