Bir yerde birisi ticketlere bakmıyorlar tarzında bir şey yazmıştı . Öncelikle eğer bakmazlarsa müşteri kaybederler . Kaybedilen müşteri de giden para demektir ve bu adamlar bu işi para kazanmak için yapıyorlar yani bilerek ticket cevaplamama gibi bir olay olamaz . Eğer bakmıyorlarsa da ya çalışma saatlerinin dışındadır ki bu resimde görüldüğü üzere dışındalar veya çok yoğunlardır . Bizler müşteriyiz ve onlarda bizimle ilgilenecekler ki para kazansınlar . Files olarak sorarsanız güzel bir files , ticket konusuna zaten fazlasıyla değindiğimi düşünüyorum . Netmarlis benim aklımda bugüne kadar çalıştığım , en sorunsuz server files ve en hızlı desteğe sahip şirket olarak kalacaktır . bundan bir kaç sene öncesi de iyi bir şirketti şimdi de çok iyiler .
![]()
Bir yerde birisi ticketlere bakmıyorlar tarzında bir şey yazmıştı . Öncelikle eğer bakmazlarsa müşteri kaybederler . Kaybedilen müşteri de giden para demektir ve bu adamlar bu işi para kazanmak için yapıyorlar yani bilerek ticket cevaplamama gibi bir olay olamaz . Eğer bakmıyorlarsa da ya çalışma saatlerinin dışındadır ki bu resimde görüldüğü üzere dışındalar veya çok yoğunlardır . Bizler müşteriyiz ve onlarda bizimle ilgilenecekler ki para kazansınlar . Files olarak sorarsanız güzel bir files , ticket konusuna zaten fazlasıyla değindiğimi düşünüyorum . Netmarlis benim aklımda bugüne kadar çalıştığım , en sorunsuz server files ve en hızlı desteğe sahip şirket olarak kalacaktır . bundan bir kaç sene öncesi de iyi bir şirketti şimdi de çok iyiler .
2 Gündür Skype Açmalarını Bekliyorum.. Tamam Yoğunlar ama bu kadar olmaz ki eğer Skype Kullanmıyorlarsa yazmasınlar oraya. Bak Dolunay Bilişime 3-4 Saat İçerisinde Döndüler. Çok Yavaşlar Veya dediğin gibi çok fazla yoğunlar.. Ben bu kadar beklemek istemediğimden dolayı beni kaybettiler
Iyı Günler Netmarlis Bilişimi Nasıl Bilirsiniz 8 Gblik Kampanya Paketi Almak İstiyoruz.
NOT : Netmarlis'den Çok Önceden Server Alanların Yazmasına Gerek Yoktur. Eskiden Açıkları Olup Bu Sene Sağlam Alt Yapıyla Karşımıza Gelmiş Olabilir.
1 Ocak 2016 Tarihinden İtibaren Netmarlis Bilişimden Server Alanların Konu Altında Fikirlerini Suna Bilirmi.
Ayrıca ;
@NetMarLis; Referans Linkiniz Var İse 3-4 Tanesini Özel Mesaj Yoluyla Gönderirmisiniz. Serverlere Girip Bakmak İsterim
kardeşim netmarlis güzel bir bilişimdir destek vs. herşeyi güzeldir ama filesleri berbattır ben daha önce sunucu almıştım raskomt2 bilirsin belki nete yaz çıkar 23-24 saat sonra teslim aldım herşeyi güzel tiçket felan cevaplıorlar kesinlikle serverinde sıkıntı örn item ekleyemiosan yardımcı olmuyorlar ama bilişimle alakalı sıkıntıları hemen çözüyolar bana sorarsan tavsiyem degildir