onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NetMarlis Bilişim Nasıl Bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan salox545434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

salox545434

Level 6
TM Üye
Konular
152
Online süresi
22m
Reaksiyon Skoru
56
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
154
MmoLira
38
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Iyı Günler Netmarlis Bilişimi Nasıl Bilirsiniz 8 Gblik Kampanya Paketi Almak İstiyoruz.

NOT : Netmarlis'den Çok Önceden Server Alanların Yazmasına Gerek Yoktur. Eskiden Açıkları Olup Bu Sene Sağlam Alt Yapıyla Karşımıza Gelmiş Olabilir.

1 Ocak 2016 Tarihinden İtibaren Netmarlis Bilişimden Server Alanların Konu Altında Fikirlerini Suna Bilirmi.

Ayrıca ;

@NetMarLis; Referans Linkiniz Var İse 3-4 Tanesini Özel Mesaj Yoluyla Gönderirmisiniz. Serverlere Girip Bakmak İsterim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Iyı Günler Netmarlis Bilişimi Nasıl Bilirsiniz 8 Gblik Kampanya Paketi Almak İstiyoruz.

NOT : Netmarlis'den Çok Önceden Server Alanların Yazmasına Gerek Yoktur. Eskiden Açıkları Olup Bu Sene Sağlam Alt Yapıyla Karşımıza Gelmiş Olabilir.

1 Ocak 2016 Tarihinden İtibaren Netmarlis Bilişimden Server Alanların Konu Altında Fikirlerini Suna Bilirmi.

Ayrıca ;

@NetMarLis; Referans Linkiniz Var İse 3-4 Tanesini Özel Mesaj Yoluyla Gönderirmisiniz. Serverlere Girip Bakmak İsterim

Yeni files referanslarını özel mesaj ile ilettim.

bende yeni files referanslarını almak isterim ama NETMARLİS ban yemiş server alıcaktım kuşgulandım simdi neden ban yemiş

[I @NetMarLis; orta files olan referanslarınızı banada gönderebilirmisiniz ?

[/I]

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri