Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
xd benim eski yalakamsın tanımaz olurmuyumBak inan seninle tartisacak halim yok tartiscak olsam beni az cok tanimisindir.
xd benim eski yalakamsın tanımaz olurmuyum
Sen kimdin ? Dur aklima geldi hasan gilden files alip satan dolandiriciydin dimi ?
xDFF:g vay be hasandan files alıp satmışım demek SD:GFGHSen kimdin ? Dur aklima geldi hasan gilden files alip satan dolandiriciydin dimi ?
satıştaki filesimle hasanın filesini bi karşılaştır hele + hasanla 1 yıldır konuşmuyoruz
Son düzenleme:
xDFF:g vay be hasandan files alıp satmışım demek SD:GFGH
satıştaki filesimle hasanın filesini bi karşılaştır hele + hasanla 1 yıldır konuşmuyoruz
Hala konusuyonmu sen ? ? Onu gectim gitmisin ibrahim sahine yalvarmisin filesi paylasma diye adam tum facesinde seni ifsaladı yani artık sus xd git biraz seni ifsaliyanlarla ugras xd
AS:GSDF nedion kardeş ibrahim sahin kim kafan yerindemi seninHala konusuyonmu sen ? ? Onu gectim gitmisin ibrahim sahine yalvarmisin filesi paylasma diye adam tum facesinde seni ifsaladı yani artık sus xd git biraz seni ifsaliyanlarla ugras xd
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)