Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ggomez ! Rahatsız ediyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emre635
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 207
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ggomez. Nezaman guatama mapına gitsem karşıma çıkıyor ve kasılırken okadar rahatsız ediyorki oyundan soguyorum ne cevap veriyo ne başka bişey sadece dalıyo kurulu bot gibi sanki çar kendi kasılıyo anlamıyorum kaç gün boyunca hep nere gitsem orda kasılıyo rahatsızlık veriyor. Güzelcek konuşmaya çalışıyorum yine bişey olmuyor. Küfür etsek dert oluyor etmesek. şimdiden teşekkürler. Umarım bişey yaparsınız.

Ggomez. Nezaman guatama mapına gitsem karşıma çıkıyor ve kasılırken okadar rahatsız ediyorki oyundan soguyorum ne cevap veriyo ne başka bişey sadece dalıyo kurulu bot gibi sanki çar kendi kasılıyo anlamıyorum kaç gün boyunca hep nere gitsem orda kasılıyo rahatsızlık veriyor. Güzelcek konuşmaya çalışıyorum yine bişey olmuyor. Küfür etsek dert oluyor etmesek. şimdiden teşekkürler. Umarım bişey yaparsınız.
Yasak davranışda bulunmuyor ama player size yapılabilecek hiç bir şey yok bu konuda. Arkadaşın insaniyetine kalmış bir şey sizi kesmemesi oyun kuralları dışında bir şey yaparsa ss alırsınız işlem yapılır.

Etkinlik, para kasma, kasılma ve düello olayların da bir oyuncunun sizi rahatsız etmesi, kesmesi yeterli bir ban sebebi değildir. Eğer oyuncu bunlar haricinde sizi sözleriyle tahrik ediyor ise veyahut hakaret, küfür ediyor ise işlem yapılır.

İşlemin yapılması için de video alıp destek.elym2.com adresine destek talebi oluşturmanız gereklidir. Aksi taktirde kişiye hiç bir türlü cezai işlem uygulaması yapılması söz konusu olamaz.

Oyuncu sizi keserek rahatsız ediyorsa, ya kendiniz kesmeye çalışacaksınız, kesemiyorsanız arkadaşınızı çağırıp kestireceksiniz.

Eğer oyuncu sizden güçlü ise olay yerinden ayrılmaktan başka bir çare göremiyorum. Maalesef Ggomez adlı kişiye işlem yapılmayacaktır.

İyi oyunlar dilerim.

Konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri