Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Geliştirilmiş Beceri Değiştirme Sistemi[LUA] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 106
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

YGS sınavına 3 günlük gibi kısa bir süre kaldı. Sınavdan önce son bir sistem hediye etmek istedim Turkmmo üyelerine. Kendim de dahil olmak üzere sınava girecek tüm diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum. :)

Sistemin kullanılışını videoda kısa bir şekilde gösterdim. Yine de kısa bir şekilde açıklayayım sistemi:

Sistemin amacı oyuncuların var olan beceri puanlarını kaybetmeden, diğer becerilere aktarabilmesidir. Bu sistemin eski yaptığım sistemden farkı, kişi istediği beceriyi istediği başka bir beceriye taşıyabilir. Örneğin; Perfect Master olan Hava Kılıcını, Zihinsel sınıfından Güçlü Beden'i seçerek ona aktarabilir. Yazılı olarak bu kadar açıklama yeterli sanırım, videoda sistem kısa da olsa gösteriliyor zaten.

Dipçe: Sisteme herhangi bir para şartı ya da düzey şartı eklemedim. Öğretmenlerinden sınıfını seçmiş herkes kullanabilir.

Sistemle ilgili video:

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhabalar,

YGS sınavına 3 günlük gibi kısa bir süre kaldı. Sınavdan önce son bir sistem hediye etmek istedim Turkmmo üyelerine. Kendim de dahil olmak üzere sınava girecek tüm diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum. :)

Sistemin kullanılışını videoda kısa bir şekilde gösterdim. Yine de kısa bir şekilde açıklayayım sistemi:

Sistemin amacı oyuncuların var olan beceri puanlarını kaybetmeden, diğer becerilere aktarabilmesidir. Bu sistemin eski yaptığım sistemden farkı, kişi istediği beceriyi istediği başka bir beceriye taşıyabilir. Örneğin; Perfect Master olan Hava Kılıcını, Zihinsel sınıfından Güçlü Beden'i seçerek ona aktarabilir. Yazılı olarak bu kadar açıklama yeterli sanırım, videoda sistem kısa da olsa gösteriliyor zaten.

Dipçe: Sisteme herhangi bir para şartı ya da düzey şartı eklemedim. Öğretmenlerinden sınıfını seçmiş herkes kullanabilir.​

Sistemle ilgili video:

İndirme Bağlantıları

Sınavda başarılar işllh hedefledigin başarıya ulaşırsın :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri