Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Filesin ch düşme gibi , lisans her sorunu var, aklı olan zaten boşa emek vermez buna
512 mb ramla 4 ch açarsaniz bırakında düşsün zaten chler 19-20 gündür açık sunucu 4 chde hiç düşme olmadı sorun sizdemi filestemi ?
peki bunları baştan itibaren gösteren bir rehber varmıdır ? (örneğin filzellayı açtım yeni ye bastım kaldımöyleBu farklıdır. Filezilla ile sunucunuza veya pc'nizdeki sanal pc'nin Sftp sine bağlanarak /usr yoluna game.tar.gz dosyasını /var/db yoluna mysql.tar.gz dosyasını atıp sanal pc üzerinden bunları çıkartma komutu vericeksiniz. Sonra 1 kere sanal pc'yi resetleyeceksiniz. En son olarakda VHD deki gibi oyunu açıcaksınız. VHD li paylaşılan dosya ise bunların yapılmış halidir. Sadece yüklersiniz ve oyuna start demeniz yeterli olur.

)512 mb ramla 4 ch açarsaniz bırakında düşsün zaten chler 19-20 gündür açık sunucu 4 chde hiç düşme olmadı sorun sizdemi filestemi ?
bu filesi kurmuştum blackdragonda 4gb ile tek ch açıyorum fakirliğin alasını yaşamayın.
bu filesi kurmuştum blackdragonda 4gb ile tek ch açıyorum fakirliğin alasını yaşamayın.
Fileste ch düşme sorunu yok hocam dedigim gibi 19-20 gündür açık 4 chde hiç düşmedi.
peki bunları baştan itibaren gösteren bir rehber varmıdır ? (örneğin filzellayı açtım yeni ye bastım kaldımöyle)
Hocam game ve mysql'u indirdikden sonra,
Game.tar'ı filezilladan /usr 'ye atıcaksın. mysql.tar'ıda /var/db'ye atıcaksın. Sonra putyy'e yada virtual pc'ye dönüp
- cd /usr ( enter )
rm -rf game ( Gameyi siler. Biraz beklersin Komut satırı geldiğinde )
cd /var/db
rm -rf mysql ( Mysql'u siler. ) sonra indirdiklerini yüklemek için,
cd /usr ( enter )
tar zxvf game.tar.gz ( indirdiğin ve /usr (filezillaya) attığın dosyayı yükler )
cd /var/db ( enter )
tar zxvf mysql.tar.gz ( indirdiğin ve /var/db'ye (filezillaya) attığın dosyayı yükler )
İstersen burdan'da bakabilirsin.
konu link : http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2140349-server-files-yedek-alma-ve-geri.html
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)