farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

EmreElitas | Yeni Emek Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmreElitas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Herkes birşeyleri lekeleme karalama peşinde neden kimse files editleyip düzenleyip paylaşmıyor da birisi files paylaştığında cümbür cemaat yükleniyorsunuz onu anlamadım. Yok files onunmuş yok bununmuş sonuçta bu insan bunu editlemeyle uğraşmış düzenlemiş. Biraz emeğe saygınız olsun. Bu filesi dün indirdim freebsd 9.3 mysql 5.5 üzerine kurdum dün akşam saat 19:00 dan beri virtual online ve herhangi bir ch düşmesi yaşamadım sunucuya 1.5gb ram verdim ve 2 ch açtım editleme yapıyorum üzerinde ve sürekli reload q - reload p çekiyorum madem fileste ch düşme sorunu var bu komutları en az 50 kez kullandım neden ch düşmesi yaşanmadı? Konuyu kirleteceğinize config içersinden logları kapatmayı deneyin aradığınıza ulaşabileceksiniz. @EmreElitas; emeğine sağlık kardeşim files için teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.

Teşekkürler kardeşim sizin gibi arkadaşlarımız olduğu sürece sırtımız yere gelmez :)

@EmreElitas; libleri nasıl bulabilirim acaba?

Bu link üzerinden tam 585 adet lib dosyasını indirebilirsin burdan eksik olanları sunucunuza atarsaniz sorun kalmayacaktır.

FreeBSD 9.1 (32 - 64): Sorunsuz Çalışıyor.
FreeBSD 9.2 (32 - 64): Sorunsuz Çalışıyor.
FreeBSD 10.1 (32 - 64): Sorunsuz Çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri