romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

yeter artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dimitra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 711
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

çoluk çocuk oynarsa pskolojide kalmaz hiç bişeyde bu arada ana bacı küfür etmedim gosterın 140 saat cezamı bende bileyim izledigim videoda bebe velet , adamlık bu şekil argo kullanım yapılmıstır bundan dolayı bu cezayı yediysem hakkımı helal etmiyorum, hatta tüm konuşmayı inceleyin baştan sona kadar karşı tarafında sucunu görürsünüz üşendigim için ss almiyorum biz mağdur oluyoruz oyun çoluk çocuk dolu dedigim gibi tüm konuşmayı inceleyin öyle karara varın durduk yere kimseye hafif dahi sövmem hak verirsiniz tüm konusmaları bastan sonra incelerseniz ;)

Bir suçunuzun olduğunu siz de kabul ediyorsunuz.İncelenecek bir durum yok o zaman.

Bir suçunuzun olduğunu siz de kabul ediyorsunuz.İncelenecek bir durum yok o zaman.
sorun 140 saat ceza anlamıyor musunuz düşürün ozaman 3 e 5 e olağan duruma göre fazla vermişsiniz 140 saat vermişsiniz telafi edin düzeltin büyük küfür falan yok ortada

Son düzenleme:
sorun 140 saat ceza anlamıyor musunuz düşürün ozaman 3 e 5 e olağan duruma göre fazla vermişsiniz 140 saat vermişsiniz telafi edin düzeltin büyük küfür falan yok ortada

Sunucu ve ilgili karakterin nickini yazarmısın.

Şükür etmelisiniz çarınız silinmemiş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri