romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

yeter artık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dimitra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 711
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dimitra

Level 3
TM Üye
Konular
43
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

sohbet cezası yemekten sıkıldım en ufak seyde 140 saat sohbet cezası veriyosunuz illa anaya bacıyamı sövelim varsa bişey gösterin neyden yedigimizi göreyim yeter artık sıkıldım bu durumdan yeter artık... ! oyundan soğudum diğer online oyunlar örnek alınsın nedir ya bu ezik,bebe,velet vesaire demi yazmıyalım hiç mi bişey yazmıyalım veya argo konusmuyalım mı hafif hep ceza yiyorum oyun oynamayayım ozaman sıkıldım bu durumdan şu sistemi değiştirin tahrik edip duruyorlar oyun oynattırmadınız yeter pisman oldum oyundan soğudum üşeniyoruz ufak ssleri çekmiyoruz değmez diye Allah`ın işsizleri video gönderiyor sanki anasına bacısına sövdük yeter artık ağır küfürlere ceza verin arkadaşım her videoya cezamı atılır ufak söylemlere bu kadar cezamı atılır yazık nasıl bir ülkede yaşıyoruz nasıl çocuklar oynuyor çekemeyen çok çarımı. 6milyon vururuz 60k vurdun derler 1t gösteririz 10k bu para derler, yav he he yazarlar :ASD:ASD:SAD yazarlar tahrik ederler ben çıldırmıyımda kim çıldırmasın oyun çoluk çocuk doldu yeter artık ( server keith) ı oyun gelişmez hiç birşeyde gelişmez. yönetimde de hata buluyorum, direk banlayın arkadaşım direk banlayın varsa ağır bişey direk banlayın delirdim gece gece kaç oldu bu yeter azıcık disiplin

Son düzenleme:
Aynen Katılıyorum ;) :wink:

Aynen Katılıyorum ;) :wink:

sohbet cezası yemekten sıkıldım en ufak seyde 140 saat sohbet cezası veriyosunuz illa anaya bacıyamı sövelim varsa bişey gösterin neyden yedigimizi göreyim yeter artık sıkıldım bu durumdan yeter artık... ! oyundan soğudum diğer online oyunlar örnek alınsın nedir ya bu ezik,bebe,velet vesaire demi yazmıyalım hiç mi bişey yazmıyalım veya argo konusmuyalım mı hafif hep ceza yiyorum oyun oynamayayım ozaman sıkıldım bu durumdan şu sistemi değiştirin tahrik edip duruyorlar oyun oynattırmadınız yeter pisman oldum oyundan soğudum üşeniyoruz ufak ssleri çekmiyoruz değmez diye Allah`ın işsizleri video gönderiyor sanki anasına bacısına sövdük yeter artık ağır küfürlere ceza verin arkadaşım her videoya cezamı atılır ufak söylemlere bu kadar cezamı atılır yazık nasıl bir ülkede yaşıyoruz nasıl çocuklar oynuyor çekemeyen çok çarımı. 6milyon vururuz 60k vurdun derler 1t gösteririz 10k bu para derler, yav he he yazarlar :ASD:ASD:SAD yazarlar tahrik ederler ben çıldırmıyımda kim çıldırmasın oyun çoluk çocuk doldu yeter artık ( server keith) ı oyun gelişmez hiç birşeyde gelişmez. yönetimde de hata buluyorum, direk banlayın arkadaşım direk banlayın varsa ağır bişey direk banlayın delirdim gece gece kaç oldu bu yeter azıcık disiplin

Sizi küfür etmeye zorlayan yok oyunda.Kendi psikolojinizi kontrol etmeniz lazım.
Herşeyin bir kuralı vardır ElyM2'nin kuralıda budur.En ufak bir küfür veya hakarete zaten büyük bir süre verilmez.
140 Saat ceza yemişseniz eğer büyük bir hakaret etmişsinizdir.Bunuda belirtmek isterim

Sizi küfür etmeye zorlayan yok oyunda.Kendi psikolojinizi kontrol etmeniz lazım.
Herşeyin bir kuralı vardır ElyM2'nin kuralıda budur.En ufak bir küfür veya hakarete zaten büyük bir süre verilmez.
140 Saat ceza yemişseniz eğer büyük bir hakaret etmişsinizdir.Bunuda belirtmek isterim
çoluk çocuk oynarsa pskolojide kalmaz hiç bişeyde bu arada ana bacı küfür etmedim gosterın 140 saat cezamı bende bileyim izledigim videoda bebe velet , adamlık bu şekil argo kullanım yapılmıstır bundan dolayı bu cezayı yediysem hakkımı helal etmiyorum, hatta tüm konuşmayı inceleyin baştan sona kadar karşı tarafında sucunu görürsünüz üşendigim için ss almiyorum biz mağdur oluyoruz oyun çoluk çocuk dolu dedigim gibi tüm konuşmayı inceleyin öyle karara varın durduk yere kimseye hafif dahi sövmem hak verirsiniz tüm konusmaları bastan sonra incelerseniz ;)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri