Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar,
Ben Taha AKKALIN. Pegasus ile filesin hatalarını beraber çözüp güncellemeleri beraber yapıyoruz. Kısacası ona yardım ediyorum. Files konusunun altında ki yorumlardan sorunları zar zor anlıyoruz. Sizden ricamız fileste bulduğunuz sorunları bu konunun altına yazın ve bizde çözelim.
Sorunları belirten herkese şimdiden teşekkürler..
GÜNCELLEME V1
Arkadaşlar charbar konusunda bir güncelleme yaptık. Güncelleme hakkında detay vermek istiyorum. Daha güzel görünüşlü bir panel oldu. Ve artık Sistem Seçenekleri menüsünden Yan Panel'i gizleyebilirsiniz. Ve dilediğiniz zaman tekrar görünür yapabilirsiniz.
Güncelleme Link'i:
Kanıtlar:
GÜNCELLEME V2
Evet arkadaşlar V2 güncellememiz çıkmış bulunmaktadır. V2 güncellemesinin içeriği pek detaylı değil malesef.
X tuşuna entegreli Bonus tablosu güncellemesi yapılmıştır.
Karakter bölümüne bonus kısmı eklenmiştir.
Güncelleme Link'i:
Kanıtlar:
GÜNCELLEME V3
Bir sonraki güncelleme ile karşınızdayım. Bu sefer ki güncellememiz Hesap Kayıt Sistemi'dir. Sistemi resimlerden anlarsınız zaten. Altta yazan duyuru'yu Oyun Klasörünün içinde ki Ayar klasörünün içinde duyurular.cfg açarak yapabilirsiniz. Eğer yoksa oluşturunuz.
Güncelleme Link'i:
Kanıtlar:
Güncelleme veya Fix geldiği zaman paylaşılacaktır.
Görülen Sorunlar:
Binek Yüzüğü Questinde problem var DÜZELTİLDİ
Kostüm saç gibi eşyalarda detay yazısı problemi var.
Log temizlendiğinde sistem komple kapanıyor makineyi yeniden açılması gerekiyor. (Böyle bir problemle ben karşılaşmadım.)
Rüzgarın Ayakkabılarını giydiğimiz zaman hem sağa hemde sola giyiyor. BÖYLE BİR SORUN YOK.
Ben Taha AKKALIN. Pegasus ile filesin hatalarını beraber çözüp güncellemeleri beraber yapıyoruz. Kısacası ona yardım ediyorum. Files konusunun altında ki yorumlardan sorunları zar zor anlıyoruz. Sizden ricamız fileste bulduğunuz sorunları bu konunun altına yazın ve bizde çözelim.
Sorunları belirten herkese şimdiden teşekkürler..
GÜNCELLEME V1
Arkadaşlar charbar konusunda bir güncelleme yaptık. Güncelleme hakkında detay vermek istiyorum. Daha güzel görünüşlü bir panel oldu. Ve artık Sistem Seçenekleri menüsünden Yan Panel'i gizleyebilirsiniz. Ve dilediğiniz zaman tekrar görünür yapabilirsiniz.
Güncelleme Link'i:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kanıtlar:
GÜNCELLEME V2
Evet arkadaşlar V2 güncellememiz çıkmış bulunmaktadır. V2 güncellemesinin içeriği pek detaylı değil malesef.
X tuşuna entegreli Bonus tablosu güncellemesi yapılmıştır.
Karakter bölümüne bonus kısmı eklenmiştir.
Güncelleme Link'i:
Kanıtlar:
GÜNCELLEME V3
Bir sonraki güncelleme ile karşınızdayım. Bu sefer ki güncellememiz Hesap Kayıt Sistemi'dir. Sistemi resimlerden anlarsınız zaten. Altta yazan duyuru'yu Oyun Klasörünün içinde ki Ayar klasörünün içinde duyurular.cfg açarak yapabilirsiniz. Eğer yoksa oluşturunuz.
Güncelleme Link'i:
Kanıtlar:
Güncelleme veya Fix geldiği zaman paylaşılacaktır.
Görülen Sorunlar:
Binek Yüzüğü Questinde problem var DÜZELTİLDİ
Kostüm saç gibi eşyalarda detay yazısı problemi var.
Log temizlendiğinde sistem komple kapanıyor makineyi yeniden açılması gerekiyor. (Böyle bir problemle ben karşılaşmadım.)
Rüzgarın Ayakkabılarını giydiğimiz zaman hem sağa hemde sola giyiyor. BÖYLE BİR SORUN YOK.
Son düzenleme:
Hersey Tamamen Eksiksiz Yapdım Ch Açık Diyor Ama Bağlanırkene Hata Veriyor Yardım Edersen Sevinirim
src olmadan o files işe yaramaz
Saygı duyuyorum kardeşim.
Hersey Tamamen Eksiksiz Yapdım Ch Açık Diyor Ama Bağlanırkene Hata Veriyor Yardım Edersen Sevinirim
Ne gibi şeyleri düzenledin kardeşim? Daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabilirim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)