farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

VHD server oluşturma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yord35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 662

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar yaşım 26 böyle 3-5 gün oynayıp kapanan swlerden gına geldi önce ücretsiz bir server kurup bi test etmek istiyorum eğer kafama yatarsada güzel bi sw açmayı düşünüyorum. Programları falan indirdim kurulumu yaptım şimdi kurmak istediğim server filesi indirdim ama hamachi olduğu için vhd li server kurmam gerekiyormuş. Yani şimdi ben istediğim filesi kuramazmıyım? Veya elimdeki filesi vhdye çevirebilirmiyim. konuyla ilgili biri varsa cevap yazsın bi konuşalım. yani tamamen tecrübe amaçlı yapıyorum kafama yatarsa güzel bir server açacağım kısa zamanda..

Arkadaşlar yaşım 26 böyle 3-5 gün oynayıp kapanan swlerden gına geldi önce ücretsiz bir server kurup bi test etmek istiyorum eğer kafama yatarsada güzel bi sw açmayı düşünüyorum. Programları falan indirdim kurulumu yaptım şimdi kurmak istediğim server filesi indirdim ama hamachi olduğu için vhd li server kurmam gerekiyormuş. Yani şimdi ben istediğim filesi kuramazmıyım? Veya elimdeki filesi vhdye çevirebilirmiyim. konuyla ilgili biri varsa cevap yazsın bi konuşalım. yani tamamen tecrübe amaçlı yapıyorum kafama yatarsa güzel bir server açacağım kısa zamanda..
Hocam yaşım 17 istersen sana sabit ip server kurabilirim, fakat oyuna arkadaşların bağlanamaz karakter ekranından login ekranına atar. Henüz kimse çözemedi bu sorunu. İstersen 4-5 gün takılırsın oyunu incelersin sonra filesi server açacagın bilişime gönderip o server filesin üzerine açabilirsin serverını.

ilk önce vdi yi kurman gerekli daha sonradan istediğin filesi kurabilirsin

vhd dediğimiz şey sanal makinenin hard diski olmuş oluyor. Bir nevi işletim sisteminin kurulu olduğu sanal disk anlamı taşır. Siz ne tür bir files ile ilgilenecekseniz (örn: 40k fileslar) ona göre vhd seçmeniz gerekmekte. 40k fileslar için freebsd 9.2 + mysql 5.5 kurulu disk indirebilirsiniz, forumda mevcut. Onun üzerine istediğiniz filesi kurabilirsiniz.

Hocam yaşım 17 istersen sana sabit ip server kurabilirim, fakat oyuna arkadaşların bağlanamaz karakter ekranından login ekranına atar. Henüz kimse çözemedi bu sorunu. İstersen 4-5 gün takılırsın oyunu incelersin sonra filesi server açacagın bilişime gönderip o server filesin üzerine açabilirsin serverını.

Valla iyi olur zaten açayımda millet gelsin oynasın demiyorum şuan, şöyle sorunsuz bi files bulup kafama göre düzenleyeyeim boş zamanlarımda.. Hazır oluncada bilişime o filesi kurdurmak istiyorum.. Eğer yardımcı olabilirsen

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri