SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Pegasus Server Files V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KurucuPegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 311
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Standart Pegasus Server Files V2
[sıze=5]// anladımkı kimseye iyilik yaramamış teşekkür etmeden kullananlar olmuş 1 teşekkürü fazlamı gördünüz

Files hakknda yok kostim sorunluymus yok sac. Adam gibi dursaydınız hepsini paylascaktım ugrasıp giderin soru cevaba acin turkmmo yonetilri yuzundende paylasmadım cvpları

//forumda gereksiz yere banlandım bi kişi daha yöneticinin banlanmasını istedim yine beni banladılar gereksiz yere onun banlanması gerekiyordu anladımkı bu foruma gerek yokmuş

\\konu kapatılsın

Son düzenleme:
Şanşıma Tüm Dosyalarını Yeni İndirmiştim :) teşekkürler :)

j3W0gr.png

Konu Editlendiğine Göre Kapatılabilir.

//forumda gereksiz yere banlandım bi kişi daha yöneticinin banlanmasını istedim yine beni banladılar gereksiz yere onun banlanması gerekiyordu anladımkı bu foruma gerek yokmuş

Gereksiz yere ceza almadın,açtığın konuya açıklayıcı cevap yazıldığı ve uyarıldığın halde aynı konuyu spam halinde açmaya devam ettin bunun sonucunda da diğer hesabın süresiz olarak kapatıldı.Açtığın konuyu okumuyorsun bile sonra hesabının gereksiz yere kapatıldığını söylüyorsun

Bunun dışında açık var diye iddia edenlere kesinlik içeren cümlelerle açık olmadığını söylemiştin şimdi açık olduğunu kendin itiraf ediyorsun.İnsanların kullandığında zararla karşılacağı paylaşımlar yapacaksan paylaşım yapmana gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri