HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
eski versiyonunu test etmişşsin önemli olan +100+200 onlinede test etmek asıl öle cıkar sorunları
yakında sw acıyoruz sorun yok.
bide araba kdnu alabilirmiyim
gameyi bida indirin binek yüzüğünde çalışacaktır
La Çekemiyosunuz Onu Anladıkta Bu Kadarda Şey Yapmayın Sizin Yüzünüzden Bu Forum da Gül Gibi Adam Gidiyor O Konuyu Baltalayanlar Hani Sizin Filesleriniz Nerde Adam Burda 6ay Uğraştığı Emeğini Paylaşıo Sizin Yaptığınıza Bakın İlk Günler @Mogart Vardı 1 2 Şey Ekleyip Bıraktı Filesi Ne Oldu Şimdi Files Benim Sayemde İyi Diyo 1 2 Sey Eklemeyle Adam Olunmaz Bu Piyasaı Bırakma Sana İhtiyacımız Var
o adam 1-2 sistem eklemiş adamdan saymıyorsnz peki sen hiç sistem eklemedin bu durumda sen neysin ? degişikLa Çekemiyosunuz Onu Anladıkta Bu Kadarda Şey Yapmayın Sizin Yüzünüzden Bu Forum da Gül Gibi Adam Gidiyor O Konuyu Baltalayanlar Hani Sizin Filesleriniz Nerde Adam Burda 6ay Uğraştığı Emeğini Paylaşıo Sizin Yaptığınıza Bakın İlk Günler @Mogart Vardı 1 2 Şey Ekleyip Bıraktı Filesi Ne Oldu Şimdi Files Benim Sayemde İyi Diyo 1 2 Sey Eklemeyle Adam Olunmaz Bu Piyasaı Bırakma Sana İhtiyacımız Var
La Çekemiyosunuz Onu Anladıkta Bu Kadarda Şey Yapmayın Sizin Yüzünüzden Bu Forum da Gül Gibi Adam Gidiyor O Konuyu Baltalayanlar Hani Sizin Filesleriniz Nerde Adam Burda 6ay Uğraştığı Emeğini Paylaşıo Sizin Yaptığınıza Bakın İlk Günler @Mogart Vardı 1 2 Şey Ekleyip Bıraktı Filesi Ne Oldu Şimdi Files Benim Sayemde İyi Diyo 1 2 Sey Eklemeyle Adam Olunmaz Bu Piyasaı Bırakma Sana İhtiyacımız Var
Arkadaşlar lütfen şu yorumlarınıza beni katmayın. Ben bu filesi kullanıyordum. Sistem ekledim pegasus arkadaşımıza verdim. Kullanır diyerekten. Files'i kullanmayı bıraktım. O yüzden daha ilgilenmiyorum bu filesle. Ne kadar sıkıntı yarattınız be. Ayriyeten ben files benim sayemde iyi gibi bir şey demedim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...