Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Pegasus Server Files V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KurucuPegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 311
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La Çekemiyosunuz Onu Anladıkta Bu Kadarda Şey Yapmayın Sizin Yüzünüzden Bu Forum da Gül Gibi Adam Gidiyor O Konuyu Baltalayanlar Hani Sizin Filesleriniz Nerde Adam Burda 6ay Uğraştığı Emeğini Paylaşıo Sizin Yaptığınıza Bakın İlk Günler @Mogart Vardı 1 2 Şey Ekleyip Bıraktı Filesi Ne Oldu Şimdi Files Benim Sayemde İyi Diyo 1 2 Sey Eklemeyle Adam Olunmaz Bu Piyasaı Bırakma Sana İhtiyacımız Var

La Çekemiyosunuz Onu Anladıkta Bu Kadarda Şey Yapmayın Sizin Yüzünüzden Bu Forum da Gül Gibi Adam Gidiyor O Konuyu Baltalayanlar Hani Sizin Filesleriniz Nerde Adam Burda 6ay Uğraştığı Emeğini Paylaşıo Sizin Yaptığınıza Bakın İlk Günler @Mogart Vardı 1 2 Şey Ekleyip Bıraktı Filesi Ne Oldu Şimdi Files Benim Sayemde İyi Diyo 1 2 Sey Eklemeyle Adam Olunmaz Bu Piyasaı Bırakma Sana İhtiyacımız Var

o adam 1-2 sistem eklemiş adamdan saymıyorsnz peki sen hiç sistem eklemedin bu durumda sen neysin ? degişik

Arkadaşlar lütfen şu yorumlarınıza beni katmayın. Ben bu filesi kullanıyordum. Sistem ekledim pegasus arkadaşımıza verdim. Kullanır diyerekten. Files'i kullanmayı bıraktım. O yüzden daha ilgilenmiyorum bu filesle. Ne kadar sıkıntı yarattınız be. Ayriyeten ben files benim sayemde iyi gibi bir şey demedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri