Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Pegasus Server Files V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KurucuPegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 311
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

teşekkür kardeşim şifre cözme anahtarı istiyor indirme sitesi pek anlamadım verirsen sevinirim şifreyi tekrar teşekkür kardeşim

Srcleride paylaşsan güzel olurdu adam belki ücretli sistem alcak veya yaptırcak nasıl eklicek filese sana verse senin warez etmicegin veya başka fileslerinde kullanmıcagın ne malum? Veya başkalarına satmıcagın ne malum geliştirmeye kapalı bir files artık sourcesiz filesler işe yaramıyor hadi yeni bi acık cıktı siz piyasayı bıraktınız ne olcak veya şuanda bi acık koyup paylaştıysanız server açanlar hacklenirse ne olcak bunları düşünüpde iş yapsanız güzel olur bu arada konunu kötüleme gibi bir amacım yok paylaşım içinde teşekkürler

LONCA AJANI SİSTEMİNİ KENDİ FİLESİNE EKLEMEK İSTİYENLER BU LUA YI KULLANABİLİR

Srcleride paylaşsan güzel olurdu adam belki ücretli sistem alcak veya yaptırcak nasıl eklicek filese sana verse senin warez etmicegin veya başka fileslerinde kullanmıcagın ne malum? Veya başkalarına satmıcagın ne malum geliştirmeye kapalı bir files artık sourcesiz filesler işe yaramıyor hadi yeni bi acık cıktı siz piyasayı bıraktınız ne olcak veya şuanda bi acık koyup paylaştıysanız server açanlar hacklenirse ne olcak bunları düşünüpde iş yapsanız güzel olur bu arada konunu kötüleme gibi bir amacım yok paylaşım içinde teşekkürler

1.si Konuda Belirttim SRC PAYLASMICAM DİYE, BUNU BİN KERE SÖYLEMEMİZE GEREK BIRAKMAYIN.
2.Burada Herkesin Kullanabileceği bir Files Yapıyorum, Adamına göre muamele Yapmıyorum
3.Ben Files HERKESİN KULLANCAĞI BİR FİLES YAPIYORUM
4.Bana Verselerde Yapmam , ORTAK ÇALIŞMA OLACAK Ücretli SİSTEM Yapacaklarsa bana verirler ben eklerim paylaşırım herkes ortak kullanır
5.Açık Bulmadan , Daha Filesi Bile Kurmadan Açıktan bahsetmeyin, Açık Filan Yok
6.Server Hacklenme Olayı Serverin myqsl şifresini hiçbirşeyini vermessse birşey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri