yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Visage Lab

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan |herkul01|
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 159

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Link : http://www.kisa.link/2XC

'Visage Lab' yüz fotoğraflar için profesyonel bir güzellik laboratuvardır. , Sivilce ve kırışıklıklar kaldırmak gözleri anahat ve tüm işlemleri otomatik olarak yapılır, saniye dişleri beyazlatmak!
BİR BAKIŞTA ÖZELLİKLERİ:
* Tam otomatik yüz rötuş
* (Yüz parlaklık, kusurları ve kırışıklıkların giderilmesi dahil olmak üzere cilt yumuşatma,) Deri makyaj
* Göz makyajında
* Kırmızı göz kaldırma
* Diş beyazlatma
* Renk geliştirme
* Durumda bir fotoğrafta birkaç yüzleri vardır, bunların hepsi gelişmiş olsun!
* 40 + müthiş artistik efektler
* Kolay paylaşımı ve tasarruf

NE YAPMALI ...
Eğer o korkunç Sivilce ve Spotlar gizlemek ve Kırışıklıklar yumuşatmak için beni ister misiniz? - Kapatıcı sordu.
Onlardan kurtulmak için sevgi ve genç görünmek istiyorum! - Cilt bağırdı.
Biz onları anahat ve kirpikler tanımlamak gerekir: O gözler de gelişmiş olması gerekir. - Göz Kalemi ve Maskara dedi.
Son bir dokunuş eklemek için, bana dişlerini beyazlatmak izin! - Beyazlatıcı Diş Macunu dedi.
Şimdi bir fotoğraf çekimi için hazır! - Onlar koro dedi.

Gerçekliğe geri
Tabii ki, kozmetik ürünleri konuşamıyor ;) Ama başka tür büyü var! Bir sihirli değnek dalga ile bir fotoğrafta bir yüz artıracak keşfedin 'Visage Lab'ın' uygulaması! Sadece Galeri'den bir portre fotoğrafı seçin veya kamera ile çekim yapmak ve uygulama dinlenme yapalım. 'Visage Lab, göz ve cilt makyaj uygular kırışıklıkları ve yağlı parlamayı giderir, dişleri beyazlatır ve saniyeler içinde akıllı renk düzeltmesini yapar. Gerekirse Ayrıca, otomatik, kırmızı göz kaldırır. Size fotoğraf rötuş Photoshop gibi karmaşık yazılım kullanmayı öğrenmek zorunda değilsiniz!

DAHA NELER VAR?
Otomatik geliştirme yapıldıktan sonra, daha önce karşılaştırabilirsiniz ve fotoğraflar değişiklikleri değerlendirmek sonra. Titiz kullanıcılar (bazı seçenekleri dışlamak onlar gereksiz düşünüyorum) ince ayar yapabilirsiniz. Dahası, onları daha çekici görünmesi için Rötuşlanan fotoğraflarınıza etkileyici sanatsal efektler ve arka uygulayabilirsiniz. Retro ve yaşlı fotoğraf efektleri, egzotik arka planlar, ışık efektleri ve renk filtreleri bol vardır. Bu filtreler ve efektler portre nasıl güzelleştirdiğini neredeyse düşünülemez!

Son olarak, Facebook, Twitter, Instagram veya Pinterest aracılığıyla dünya ile gelişmiş fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz. Ayrıca sonucu e-postayla gönderebilirsiniz veya Galeri'ye kaydetmek.

P.S. Herkes 'Visage Lab' ile kendi portreleri gelişmiş ise, web dünya ne kadar güzel olabilir!

unnamedd2b7a.png

screen322x572.jpg

screen480x480.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri