NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyun Seçeneklerine Oto Mesaj Ekleme [Python]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aven Flipers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teşekkürler DarkNights.

Merhaba arkadaşlar :) KONUYU Bulamadım açmak istedim varsa konu kapanabilir. ( KONU ALINTIDIR )

Yazısını göremeyecek kadar cahil misin ? (
123fbalp123fb ) ??

Benim konumu paylaşıp bana cahilmi diyorsun sen ? Ben orda başka bir şey amacladım vede başarılı oldum. Ordaki alıntıdır yazısını görmediğimden değil .

Benim konumu paylaşıp bana cahilmi diyorsun sen ? Ben orda başka bir şey amacladım vede başarılı oldum. Ordaki alıntıdır yazısını görmediğimden değil .

Bak dostum herkes herkesten alıntı yapar paylaşır. Okey ? Kişisel saldırıda bulunma. Ortalıkta birsürü forum var ve benim konularım da paylaşılıyor sesimi çıkartmıyorum. Paylaşmak istedim paylaştım ? Emek vermişsin orası ayrı orasına bişey demem

Bak dostum herkes herkesten alıntı yapar paylaşır. Okey ? Kişisel saldırıda bulunma. Ortalıkta birsürü forum var ve benim konularım da paylaşılıyor sesimi çıkartmıyorum. Paylaşmak istedim paylaştım ? Emek vermişsin orası ayrı orasına bişey demem
Sana ait konular paylaşılıyor :D :D :D haha neyse konuyu güncellemek için benden alıntı yapıp durma son yazdığımı iyi anladın sen

Sana ait konular paylaşılıyor :D :D :D haha neyse konuyu güncellemek için benden alıntı yapıp durma son yazdığımı iyi anladın sen

Buraya Tıkla Benim Konum 26.02.2016

27.02.2016 EE ben napayım şimdi paylaştı diye keseyim mi adamı ? Kardeşim birşey paylaşacaksan arkasından alıntı yap bari deme Zaten belirttim Alıntı olduğunu ayrıca güncellikle alakası yok sen uzatıyorsun konuyu

Buraya Tıkla Benim Konum 26.02.2016

27.02.2016 EE ben napayım şimdi paylaştı diye keseyim mi adamı ? Kardeşim birşey paylaşacaksan arkasından alıntı yap bari deme Zaten belirttim Alıntı olduğunu ayrıca güncellikle alakası yok sen uzatıyorsun konuyu

Birşey yazmıyım diyorum ama zorluyorsn çok emek vermişin tamam pf :/ cevap vermicem bidaha annah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri