HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
TURKA OYUNDA TAM 1 AYDIR SAMNLARIN EJDERHA KUKREMESI BECERISI CALISMIYOR KOPEKLERE BILE MIISS BILE ATMIYOR O DERECE BOZUK SENIN GM DIE OYUNA KOYDUGUN SAVTEGIN E 50 DEFA SOLEDIGIM HALDE ODA YARDIMCI OLMADI NINJALARIN KIVILCIM BECERISI BOZULDU 1 GUNDE DUZELTTINIZ SAMNLARIN EJDERHA KUKREMESI BOZUK 1 ADIR DUZELTILECEK ARTIK İLGİLENIRSENIZ SEVINIRIM GMNIZ SAVTEGIN DE İŞİNİ TAM YAPAMIYOR HABERINIZ OLSUN :SSS

TURKA OYUNDA TAM 1 AYDIR SAMNLARIN EJDERHA KUKREMESI BECERISI CALISMIYOR KOPEKLERE BILE MIISS BILE ATMIYOR O DERECE BOZUK SENIN GM DIE OYUNA KOYDUGUN SAVTEGIN E 50 DEFA SOLEDIGIM HALDE ODA YARDIMCI OLMADI NINJALARIN KIVILCIM BECERISI BOZULDU 1 GUNDE DUZELTTINIZ SAMNLARIN EJDERHA KUKREMESI BOZUK 1 ADIR DUZELTILECEK ARTIK İLGİLENIRSENIZ SEVINIRIM GMNIZ SAVTEGIN DE İŞİNİ TAM YAPAMIYOR HABERINIZ OLSUN :SSS![]()
Merhaba,
Teknik Sorumlu hariç GM ekibinin oyunla ilgili güncellemeler veyahut hata onarımları yapma imkanı yok.
Savtegin sadece oyun içi hataları bildirmek, cezai işlem uygulamak ve etkinlik yapmak için görev yapıyor.
@Shorty; hariç hiç kimsenin oyunla ilgili birşeyi düzeltme veyahut değiştirme şansı yok. Burada Savtegin görevini yapmıyor demenizin anlamı yok.
Savtegin görevini yapmamış olsa, şu an bu görev de olmazdı. Bu yüzden bu tür çirkef iftiralar'dan uzak durun.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyun içi hata bıldırımı yapıyorsa o zman ona bıldırdıgım hataları ıletsın oyunda gereksız yere dolanmasın ben 1 aydır soluyorum oyunda sorun var şamanların kukremesı calısmıyor ıletım dıyor ne duzelen var nede ılgılenen bu arada ıftıra atmıyorum dogruları soluyorum arkadasınızı koruyup savuncanıza bu sorunla ılgılenın samanların ejderha kukremesı çalısmıyor tekrar tekrar soluyorum ejderha kukremesı calısmıyor acılen ılgılenıp duzeltın k.gelsın
Oyun içi hata bıldırımı yapıyorsa o zman ona bıldırdıgım hataları ıletsın oyunda gereksız yere dolanmasın ben 1 aydır soluyorum oyunda sorun var şamanların kukremesı calısmıyor ıletım dıyor ne duzelen var nede ılgılenen bu arada ıftıra atmıyorum dogruları soluyorum arkadasınızı koruyup savuncanıza bu sorunla ılgılenın samanların ejderha kukremesı çalısmıyor tekrar tekrar soluyorum ejderha kukremesı calısmıyor acılen ılgılenıp duzeltın k.gelsın
Sen nerden biliyon hatayi iletmedigini boş boş konusma kimse senin lafina gore is yapmaz merak etme . bikdirdiysen tamam bekle yapilcaktir er gec tribe girmene gerek yok ; )