xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Evde sunucu kurup metin2 serveri yapmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaplan80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

iyi aksamlar konunun nereye acilacagini bulamadim burayi uygun gordum ben evimde kendi pc de sunucu kurup kendi serverimi yapmak istiyorum detayli bilgi verecek varsa yazabilirmi facebook skyp danda gorusebiliiriz

NOT

1 evde olmaz yapilmas cok pahaliya mal olur
2 internet kesilir elektirik kesilir bunlarida gecin
3 uygun fiyatli firmalar daha iyi bunu zaten gecin 3 firma denedim 4 uncuyu denemem
4 sistem gereksinimlerim yeterli ve internet hizim yeterli (yeterli yazdim kac filan yazilmasin diye yeterli bilgim var)
5 pc yanma olayi olmas sogutma sorunumda yok
6 hic bir firma kendi malini satmak icin beni caydirmaya calismasin bu konu hakkinda gerckten bilgi verbilcek varsa bunu burdan yada baska yerden aldigim bilgi ile yapacagim cogu firmalar kendi serverini satmak icin burda caydirici yazacaklar yazsinlar almayacagim kimseden bosa yazmasinlar bnim ogrenmek istedigim nasil yapacagim bana bunu gosteren arkadaslada ozel konusacagim ama profesyonel olmali bu konuda tesekkurler

Firmalara guvenmeden once vergi levha fotosunu isteyin sunucu aliyorsaniz kesinlikle once faturasini alin sonra sunucunuzu kiralayin 1 aylik yapin kesinlikle fazla yapmayin faturaniz elinize gectiginde vergi dairesinden kontrol etittirin bunlar uygun ise 6 ay boyunca deneyin firmayi kapatmiyorsa bu sekilde devam edin sunucu kiralayacak arkadaslar icin yazdim

Metin2 Sunucu kurmak için sunucudan bayağı anlamak lazım.Bilgisayarcı da çalışırken 4.500 TL lik sunucu görme imkanı buldum bu sunucuları hazır hãle getirmek için bilgisayar mühendisi falan gerekiyor. Tabi işin Metin2 vps server açmak için sunucu düzenleme kısmını bilemem belki daha kolaydır.

bazi bilgilerim var diger bilgileride bulmam zor olmayacaktir cok zorlanacagimi sanmiyorum suan tek yapmam gereken evde sunucuyu kurup kimsye bagli kalmadan mt2 oyununu kurmak parasiyla denedik firmalardan hic biriyle olmadi bundan sonrada hic birine guvenmem bu yuzden bunu yapmam gerekiyor yapamassamda zaten acmam ama bunu yapicam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri