Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Format CD/FlashBellek Hazırlama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevdetak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 304

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1-Bilgisayarıma format atmak istiyorum, format dosyalarını internetten indirip kendim cd'ye bu dosyaları yazabilir miyim?

2- 2 GB Ram, 800mb ekran kartına sahip laptop'a 32bit mi 64bit mi kurulması daha sağlıklıdır ?

3- 2 GB Ram, 800mb ekran kartına sahip laptop'a windows'un hangi sürümü kurulmalıdır?(ultimate,home premium vb)

~~~~~~~~
Cevap veren&vermeyen herkese şimdiden teşekkürler.
~~~~~~~~

1. sorudan başlarsak evet, belli bir format ile cd veya usb belleğe yazılırsa format atılabilir

2. İşlemci mimarisini bilmeden kimse 32 veya 64 bit yükle diyemez, fakat ram ve ekran kartıyla bir mukayese yapıldığında işlemci 32 bit işlem gücüne sahiptir diye tahmin ediyorum. Yani 32 bit işlem yolu olan bir işlemciye 64 bit sistem kurulması son derece sağlıksız olur ve melez bir sistem olacağından yüklenilen programlarda sorun yaşanabilir. İşlemci kod numarasını atarsan tam olarak cevap verebilirim.

1 ve 3. sorun için bir arkadaşı çağırayım o cevabını verir @Batuhan Bey;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Google üzerinden istediğin işletim sisteminin orjinal sha1 değerlerini aratıp bul,bulduğun sha1 değerlerini yine aynı şekilde google den aratıp orjinal bir iso dosyası indir.Indirdiğin iso dosyasını mutlaka kontrol et oynama çıkarma yapılmamış sha1 değeri doğru bir iso dosyası kullan.Indirdiğin ıso dosyalarını cd ve usbye çeşitli programlar ile yazdır. Biosdan boot önceliğini ayalamayı unutma eksik kaldığın yada anlamadıklarını konu altından yazarsan yardımcı olurum.

Tavsiyem windows 7 ultimate 32 bit işletim sistemidir.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri