InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ekinoks Mt2 Paneli Footer.php Hatası |Acil Yardım|

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan joxjo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

joxjo

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba ekinoks mt2 panelini aradım zor buldum fakat bir sorunla karşı karşıyayım fazla bilgim yok
sizlerden destek almak istedim indirdiğim sitede scripte imza gömülmüş yani en alta kendi sitelerini yazmışlar
onların linkini değiştirdiğim zaman yukarıdaki anasayfa | Kayıt Ol | Indir | Oyuncsu sıralaması vb. yazan yerde şu hatayı alıyorum

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/reversmt2/public_html/index.php:1) in /home/reversmt2/public_html/index.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/reversmt2/public_html/index.php:1) in /home/reversmt2/public_html/index.php on line 8

tabi bu hatayı gizleye biliyorum session_start() başına "@" işareti koyduğum zaman hata gidiyor ama serverin header kısmı yani menüler alta kayıyor.
Buyrun site adresi: Şu an site hatasını gizledim kullanıcılar görmesin diye : http://www.reversmt2.com/

Arkadaşlar merhaba ekinoks mt2 panelini aradım zor buldum fakat bir sorunla karşı karşıyayım fazla bilgim yok
sizlerden destek almak istedim indirdiğim sitede scripte imza gömülmüş yani en alta kendi sitelerini yazmışlar
onların linkini değiştirdiğim zaman yukarıdaki anasayfa | Kayıt Ol | Indir | Oyuncsu sıralaması vb. yazan yerde şu hatayı alıyorum

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/reversmt2/public_html/index.php:1) in /home/reversmt2/public_html/index.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/reversmt2/public_html/index.php:1) in /home/reversmt2/public_html/index.php on line 8

tabi bu hatayı gizleye biliyorum session_start() başına "@" işareti koyduğum zaman hata gidiyor ama serverin header kısmı yani menüler alta kayıyor.
Buyrun site adresi: Şu an site hatasını gizledim kullanıcılar görmesin diye : http://www.reversmt2.com/

sorun çözüldü sanırsam :)

Yok kardeşim sitede hatalı kodu gizledim sorun hala devam ediyor reklam yapan sitenin linkini koyunca sorun kalkıyor ama kendi serverimin adresini koyunca dediğim hatayı veriyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri