Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle firma sahiplerine iyi günler dilerim. Bilgilerim,
Adım; Can Karyağdı
Yaşım; 17
İkamet; Sivas
Konuşmaya şu hususta başlamak isterim, Türkçe'min düzgün olduğu kanaatindeyim.
- Çalışırken müşterimize en hızlı ve doğru cevap vermek ilk amacımdır. Herhangi bir müşteriden hakkımda gerekçeli bir şikayet alırsanız eğer anında bağlantımı kesersiniz.
- Online saati konusunda gece benim için daha iyi çünkü dershaneye gidiyorum fakat işime engel olabileceğini sanmıyorum.
- Mobil'de sürekli aktifimdir ve ne olursa olsun firma ile ilgili çalışmalar düzenlerim, örneğin en çok Ticket alan sıkıntıları analiz eder bu sayede müşteriyi hiçbir zaman bekletmem.
- Dediğim gibi telefonum 7/24 aktiftir istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Eğer aradığınızda açmazsam bağlantımı kesebilirsiniz.
- İsteğinize bağlı olarak müşteri sorunlarını teamviewer ile çözmeye çalışırım.
- Ücret konusunda çok esneğimdir size asla sıkıntı çıkarmam, zaten müşteri potansiyelinizdeki artıştan çalışmamı anlayabilirsiniz.
// 0553 465 8628
// facebook.com/cannkaryagdis
Adreslerinden bana ulaşabilirsiniz.
Adım; Can Karyağdı
Yaşım; 17
İkamet; Sivas
Konuşmaya şu hususta başlamak isterim, Türkçe'min düzgün olduğu kanaatindeyim.
- Çalışırken müşterimize en hızlı ve doğru cevap vermek ilk amacımdır. Herhangi bir müşteriden hakkımda gerekçeli bir şikayet alırsanız eğer anında bağlantımı kesersiniz.
- Online saati konusunda gece benim için daha iyi çünkü dershaneye gidiyorum fakat işime engel olabileceğini sanmıyorum.
- Mobil'de sürekli aktifimdir ve ne olursa olsun firma ile ilgili çalışmalar düzenlerim, örneğin en çok Ticket alan sıkıntıları analiz eder bu sayede müşteriyi hiçbir zaman bekletmem.
- Dediğim gibi telefonum 7/24 aktiftir istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Eğer aradığınızda açmazsam bağlantımı kesebilirsiniz.
- İsteğinize bağlı olarak müşteri sorunlarını teamviewer ile çözmeye çalışırım.
- Ücret konusunda çok esneğimdir size asla sıkıntı çıkarmam, zaten müşteri potansiyelinizdeki artıştan çalışmamı anlayabilirsiniz.
// 0553 465 8628
// facebook.com/cannkaryagdis
Adreslerinden bana ulaşabilirsiniz.