- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 1370s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 402
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 8 Gün
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Merhabalar Turkmmo Ailesi;
Euro Track Smulatör 2 oyuncuları için hazırladığım yeni Dorse skinlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sizinle paylaştığım Dorseler tüm windows'un her sürümünde çalışmaktadır fakat oyun sürümüne göre farklılık gösterebilir ya da hata verebilir.
Öncelikle oyuna yeni başlayan ve "Mod" aktif etmeyi bilmeyen Euro Track Smulatör 2 oyuncularının oyununa farklı bir heyecan katmak amacıyla sizlere "Mod" kurulumundan bahsetmek istiyorum.
Aşağıda vermiş olduğum dosyayı indirdikten sonra winrar ile klasöre çıkartıp, "Dragon City.scs" isimli dosyayı "Belgeler > Euro Truck Simulatör 2 > mod" isimli klasöre atmanız gerekiyor.
"Mod" klasörü oyun profiliniz 1 level olduktan sonra geliyor.Herhangi bir hata ile karşılaşırsanız ya da oyun profiliniz 1 level olmadığı için mod klasörü gözükmezse mod isimli yeni bir klasör oluşturmanız paylaştığım mod'u oyununuzda gözükmesi ve aktif etmeniz için yeterli olacaktır.Bu şekilde yaparsanız sorun yaşamazsınız.
Bu işlemler bittikten sonra oyunumuza giriş yapmamız ve modumuzu aktif etmemiz gerekiyor.
Oyuna giriş yaptıktan sonra karşımıza çıkacak olan ekranda sağ tarafta bulunan "Mod Yöneticisi" isimli butona tıklayarak oradan oyunumuzda aktif etmek istediğimiz mod'a çift tıklayarak aktif edebilirsiniz.Mod'u aktif etmek için 2.bir seçenk daha bulunuyor.Bu seçenekte ise mod'umuzu sağ tarafa taşıyarak aktif edebiliyoruz
Bu şekilde konuda dosyasını vermiş olduğum mod'umuzu seçmiş ve aktif etmiş olduk.Mod'umuzu kullanabilmek için profil bölümümüzün hemen altında bulunan "Oyuna devam et" isimli butona tıklayarak gelen ekrandan kayıt edilmiş seçeneğe tıklayarak modumuzu kullanabilmek için kayıtlı oyuna giriş yapıyoruz.
Konuda yapmış olduğum anlatımı doğru ve eksiksiz yaptığınızda mod'unuzu oyun içerisinde kullanabileceksiniz.
Not: Oyun modundaki Dorseleri hazırlarken genelde beğendiğim,ilgimi çeken ya da hoşuma giden resimleri kullanıyorum. Euro Truck Simulatör 2'yi severek oynayan Dorse ve mod yapmasını bilmeyen oyuncular beğendikleri resimleri verirlerse istedikleri Dorse ve oyun modunu onlar için yaparım.
Dragon City Tanker Sağ'dan Görünüşü;
Dragon City Tanker Sol'dan Görünüşü;
Dragon City Tanker Arkadan Görünüşü;
Video'lu Anlatım;
Euro Truck Simulatör 2 oynayan bir çok oyuncunun bilmediği mod aktif etmeyi çekmiş olduğum video ile en basit haliyle anlatmaya çalıştım.Mod aktif etmeyi bilmeyen oyuncular yazılı anlatımı okuyup anlamamları halinde videolu anlatım'ı izleyip adımları doğru ve eksiksiz uyguladıkları takdirde mod aktif etme ve oyun içerisinde kullnabilme konusunda hiçbir sorun yaşamayacaklardır.İyi seyirler..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.