- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar. Oyun serverları, biraz da yazılım hakkında bilgi birikimim var lakin bu Metin2 olayı biraz farklı geldi. O yüzden bazı sorularım var gerçekten bilen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.
Daha önce çok kere bilişimlerden metin2 vds kiralayıp sistemi kurcalamışlığım var. Sade, yeterince açıksız, hack engelli olan bir metin2 server açmak istiyorum. Ama bu sefer Metin2 bilişiminden değil kendi VDS'me oyunu kurarak yapmak istiyorum.
Sormak istediklerim:
Fazla abartılı ve özellikli olmayan, çok açığı olmayan sorunsuz bir server files bulabilir miyim?
FreeBSD kurulu VDS aldığımda oyunu kurmak için atacağım adımlar ne olmalı?
Hackshield kurmak zor mu dedikleri kadar?
Bilişimden almadığım için server saldırılara ve hacklere karşı savunmasız olur mu?
Not: Ufak quest'ler yazacak kadar yazılım ve oyundan anlıyorum ama bu kurulum ve server sistemleri hakkında bilgim baya az. Yardım istediğim konuyu anlatabildim sanırım.
Uzun lafın kısası Windows'ta Metin2 Server kurabiliyorum. Mysql ve site bağlantılarını yapabiliyorum. Tek kuşku duyduğum sağlıksız olup olmayacağı...
Daha önce çok kere bilişimlerden metin2 vds kiralayıp sistemi kurcalamışlığım var. Sade, yeterince açıksız, hack engelli olan bir metin2 server açmak istiyorum. Ama bu sefer Metin2 bilişiminden değil kendi VDS'me oyunu kurarak yapmak istiyorum.
Sormak istediklerim:
Fazla abartılı ve özellikli olmayan, çok açığı olmayan sorunsuz bir server files bulabilir miyim?
FreeBSD kurulu VDS aldığımda oyunu kurmak için atacağım adımlar ne olmalı?
Hackshield kurmak zor mu dedikleri kadar?
Bilişimden almadığım için server saldırılara ve hacklere karşı savunmasız olur mu?
Not: Ufak quest'ler yazacak kadar yazılım ve oyundan anlıyorum ama bu kurulum ve server sistemleri hakkında bilgim baya az. Yardım istediğim konuyu anlatabildim sanırım.
Uzun lafın kısası Windows'ta Metin2 Server kurabiliyorum. Mysql ve site bağlantılarını yapabiliyorum. Tek kuşku duyduğum sağlıksız olup olmayacağı...