Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

M2-TR Metin2 2009 - 2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8K
  • Görüntüleme Görüntüleme 460K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bn M2-TR oynadım hiçde güzel değil adam gibi bişe satılmıo.83-87 arası bişedim oyun 99 da bitio.

1 Seneyi Aşkın Süredir Açık Sw TEBRİK Etmek Lzm.

Abi Resmi sil ya :D Canımız çekiyor GA yazmıs orda :D

merhaba ben teoman serveriniz epliogue de savaşçı 92 lv savaşçı 91 lv ninja 91 lv çarlarım vardı ve güzel itemlere sahip olduğum gibi hepsinde toplam 5000 yanga yakın param vardı ama hepsi tüm itemlerim bir anda anlam veremediğim şekilde depom dahil herşeyimi aldılar ve bunu bir tek GM yapabilir diyor lar bana yardımcı olurmusunuz güzel oyun ama bu kadar emek ver uğraş bir anda herşeyin sıfır olurmu böyle saçmalık sürekli çalınmasın diye şifremi zaten yeniliyordum ama herşeyim gitti acil yardımınızı bekliyorum hesap adı xxasilkanxx dır.sadece depomda 4 adet savaşçı siyah çeliği 2 ninja siyah çeliği sura çeliği 5 dönüşüm bunlar bazıları parti yani herşeyim vardı lütfen yardım edin. iyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri