Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
sivimiz acılmıştır arkadaşlar oyunumuz sondüzey oldugu gibi 4000 kişilik kapasıteysiy le sizler güzel ve haycanlı bi oyun yaptık lag 0 pugda kalma oranı 0 sende katıl bizi www.Nehirmt2.org sitemize burdan gire bilir siniz haydi arkadaşlar sizde gelin nehir ailesine katıl
DDDD saygılarımla (ReDhADE)
DDDD saygılarımla (ReDhADE)m2-tr akar 
5 server
4 ch
hile yok
ve en uzun süredir açık olan tek pvp
tartışılmasız en iyisi 5/5

5 server
4 ch
hile yok

ve en uzun süredir açık olan tek pvp

tartışılmasız en iyisi 5/5
m2tr den önce bir sw açmıştınız o sw ye 75 tl yatırmıştım.1hafta yada daha fazla oldu itemimi alamadım sonra m2-tr kurdunuz orda itemimi vermediniz dedinizki o paralarla m2-tr sw si açıldı ben bu sw ye gelmenizi önermem .
Şunu bilinki kul hakkı denilen şey var bende onu size haram edicem...
Çok eskiden oldu hatırlarmısınız bilmem m2-tr den önce bi sw kurmuştunuz ondan sonra bu sw yi kurdunuz o sw ye para yatırdım boşa gitti vermediniz.Bunu unutmadım unutmucam ne yaparsanız yapın hakkımı helal etmicem....
Şunu bilinki kul hakkı denilen şey var bende onu size haram edicem...
Çok eskiden oldu hatırlarmısınız bilmem m2-tr den önce bi sw kurmuştunuz ondan sonra bu sw yi kurdunuz o sw ye para yatırdım boşa gitti vermediniz.Bunu unutmadım unutmucam ne yaparsanız yapın hakkımı helal etmicem....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)