R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

M2-TR Metin2 2009 - 2013

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8K
  • Görüntüleme Görüntüleme 460K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

eline sağlık süper sw

abi benim 90 lvl 7 editli çarım 3 hafta önce bakımdan sonra açılmıyo hesaba giriyo ama car seçme bölümünde 90 lvl lik car 0 lvl gözüküyo ismi IIeregonII du ismide yazmıyo belli açılır diye başlata basıyom tren dolmuyo sonra admine söyledim hesabı inceledi böle bi car gözükmüyo diyo sonrada mesaj atmadı geri herald inanmadi kardeş sen bişe yap nolur eğer sende inanmıyosn istersen cara yaptığım ödeme bildirimlerini göndereyim sana konu açtım IIeregonII u tanıyanlar diye oraya bak arkadaş bi resim koymuş arkadaş listesinde benim carin adı var nolur carimi düzeltin boşuna mi gidecek o kadar yatırdığım para kardeş ben o oyuna 294 tl yatırdım nolur yardım et... Birde düzelip düzelmeyecegi ile ilgili lütfen mesaj atarmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri