bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Alone deata haksız chat blok 1 hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wenday2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ŞİMDİ ÖNCE MEGMAR EFENDİ PMDEN KÜFÜR EDECEK YANINA 3 BEŞ ADAM ALIP ORDA GIRGIRINA ARKADAŞA AŞKIM DİYECEM VE DAHA DÜNKİ 18 YASINDAKİ ÇOL ÇUCUK Kİ BEN (34)YAŞINDAYIM BANA EŞ CİNSEL DİYECEK VE BEN BABAANNE DEDİM DİYE 1 HAFTA CHATBLOKU BEN ALICAM AMA NE HİKMETSE MEGMARA ASLA VEDE ASLA CEZA VERİLMEYECEK ÖYLEMİİİİİ İŞTE SİZİN GMLİGİNİZ BUKADARRRRR o şahsın babaannesi okadar deyerlide biizm erkeligimiz onurumuz gururumuz deyerli deyilmi vede gelmişe geçmişe küfür demek biizmde dedelerimiz babaannelerim babamız vefat edenlerimize küfür demek bizim aile deyerimiz yokmu biizm onurumuz gururumuz yokmuda bu adama işlem yapılmazke 18 yaşında çocuga ben 34 yaşındayken benim nekadar zoruma gidip çagırın babaanneyi demem bukadar zorunuza gidiyo gmlerrrrrr alın oyunda svde siizn olsunnnn zaten bitirdiniz svyi

Son düzenleme:
Hakaret etmeyi bırak da afk çarları kestiğime dair bir kanıtın var mı onu söyle? Atıp tutma QuiiCk, loncadan da dediğin gibi konuşmuyoruz, ha kendi loncanın konuşmasıyla karıştırmış olabilirsin malum sizde çor çocuk bol. :m08: Sen git aile değerlerine küfür, hakaret ve reel hayatı tehditten bizzat Shorty 'nin banladığı çarı açtırmak için sağa sola sual sor, konu aç. Her yöneticiye sormaya devam. :wink: Af'tan yararlanmaya çalış burada boş yapma evlat. :l04:

Son düzenleme:
[ı][sıze=2]hakaret etmeyi bırak da afk çarları kestiğime dair bir kanıtın var mı onu söyle? Atıp tutma quiick, loncadan da dediğin gibi konuşmuyoruz, ha kendi loncanın konuşmasıyla karıştırmış olabilirsin malum sizde çor çocuk bol. [/sıze][/ı]:m08: [ı][sıze=2]sen git aile değerlerine küfür, hakaret ve reel hayatı tehditten bizzat shorty 'nin banladığı çarı açtırmak için sağa sola sual sor, konu aç. Her yöneticiye sormaya devam. [/sıze][/ı]:wink:[ı][sıze=2] af'tan yararlanmaya çalış burada boş yapma evlat. [/sıze][/ı]:l04:
sen kendi yaptıgın pislige bagmadan gmleri arkana destek alıp istedigin şekilde hakaret saygısız davramlar yap ban alma bide ona buna çamur attttttt konuyu kirletmede defollll yanlız adam megmar misamisa benim hiç bir konumada yorum yapma zoruna gidiyosa ayrı bi konu aççç ayrıca dwarveste tam 6 ay kaldım senin loncanda lonca içi zaman zaman neler yazıldıgnı en az senin kadar bende biliyorum ama şimdiki dostun olan 0fk3 kadir gibi hiç bir yanlış yazını o dönemler video almadıgım için sen bukadar azıtmaya başladın berkcan efendi benim konum bu vede defolll yazma bidaha

Son düzenleme:
Bu Alıntı Hakaret içerdiğinden kaldırılmıştır.... .
aynen katılıyorum kardeşim zaten bu berkcan gibi zihniyeti bozuk insanların çol çucukların arkasında destek duran gmler yüzünden sv biti bakın 1 tane yabancı user kaldımı oyunda acaba heycan varmı savaş varmı 15 kişiyle oynasın dursunlar pazarlarda ticaret biti azda olsan harket gelen svyi bu zihniyeti bozuk çol çucukalar gmlere kendilerini acındırarak desteklerini alaraka sv yi bitirdiler ama hala reziliklerine bagmadan kendilerini savunurlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
aynen katılıyorum kardeşim zaten bu berkcan gibi zihniyeti bozuk insanların çol çucukların arkasında destek duran gmler yüzünden sv biti bakın 1 tane yabancı user kaldımı oyunda acaba heycan varmı savaş varmı 15 kişiyle oynasın dursunlar pazarlarda ticaret biti azda olsan harket gelen svyi bu zihniyeti bozuk çol çucukalar gmlere kendilerini acındırarak desteklerini alaraka sv yi bitirdiler ama hala reziliklerine bagmadan kendilerini savunurlar

Hiçbir GM taraf tutmaz tutamaz YanlizAdam ceza almıyor da ne demek boş konuşmayınız bizzat ben 2 defa ceza verdim elinizde kanıt varsa gönderin gerekeni yapalım 34 yaşında iseniz yaşınıza olgun davanın iftara atmayın size yapılan hakaretleri bize video olarak ulaştırın gerekeni yapalım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri