HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar, benim bilgisayarım oldukça eskidi, yaklaşık 9 yıllık. Yeni bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum, daha çok oyun için kullanacağım.
Bu bilgisayarı çok beğendim, ama acaba bu sadece kasa mı, yoksa bildiğimiz masaüstü bilgisayar mı? Yani bunu aldıktan sonra başka bir şey almaya gerek kalıyor mu?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu bilgisayarı çok beğendim, ama acaba bu sadece kasa mı, yoksa bildiğimiz masaüstü bilgisayar mı? Yani bunu aldıktan sonra başka bir şey almaya gerek kalıyor mu?
Arkadaşlar, benim bilgisayarım oldukça eskidi, yaklaşık 9 yıllık. Yeni bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum, daha çok oyun için kullanacağım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sadece kasa bu pc ayrı
Peki, ben masaüstü pc almak istiyorum. Sence hangi bilgisayarı alayım. Ya da nasıl toplayayım? Bilgisayarla oyun oynayıp video çekeceğim ama büyük oyunlar değil, en fazla agar.io vb. oyunlar. Bunun için masaüstü tavsiye eder misin?Sadece kasa bu pc ayrı
Peki, ben masaüstü pc almak istiyorum. Sence hangi bilgisayarı alayım. Ya da nasıl toplayayım? Bilgisayarla oyun oynayıp video çekeceğim ama büyük oyunlar değil, en fazla agar.io vb. oyunlar. Bunun için masaüstü tavsiye eder misin?
Facebook'ta çeşitli gruplarda bu konuda destek alabilirsin. Onlara kaç liran olduğunu söyle onlar sana toplarlar
(örnek grup;Bilgisayarları Seviyoruz)Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)