xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Masaüstü PC

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BeyazAtmaca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 397

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar, benim bilgisayarım oldukça eskidi, yaklaşık 9 yıllık. Yeni bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum, daha çok oyun için kullanacağım.

Bu bilgisayarı çok beğendim, ama acaba bu sadece kasa mı, yoksa bildiğimiz masaüstü bilgisayar mı? Yani bunu aldıktan sonra başka bir şey almaya gerek kalıyor mu?

Arkadaşlar, benim bilgisayarım oldukça eskidi, yaklaşık 9 yıllık. Yeni bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum, daha çok oyun için kullanacağım.

Bu bilgisayarı çok beğendim, ama acaba bu sadece kasa mı, yoksa bildiğimiz masaüstü bilgisayar mı? Yani bunu aldıktan sonra başka bir şey almaya gerek kalıyor mu?

Sadece kasa bu pc ayrı

Peki, ben masaüstü pc almak istiyorum. Sence hangi bilgisayarı alayım. Ya da nasıl toplayayım? Bilgisayarla oyun oynayıp video çekeceğim ama büyük oyunlar değil, en fazla agar.io vb. oyunlar. Bunun için masaüstü tavsiye eder misin?

Facebook'ta çeşitli gruplarda bu konuda destek alabilirsin. Onlara kaç liran olduğunu söyle onlar sana toplarlar :) (örnek grup;Bilgisayarları Seviyoruz)

Oyun oynamak istiyorsan ve para sıkıntın yoksa intel işlemcili bir kasa almanı öneririm oyun performansında en iyisi intel ama eğer param yok diyorsan amd ye mahkumsun

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri