BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Karesiweb nasıldır ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fiberayweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 803
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben suan karesiweb sunucusu kulaniyorum 3 tan sunucu degistirdim suan karesiwebdeyim simdilik verdiklri hizmetten memnunum diger sunucular kendilerini sirket gibi gosteriyor ama alakalari yok 1 ay kulaniyorsunuz kapatiyolar sirketleri umarim karesiwebde bu sorun olmas simdiye kadar isinle ilgilenen bir firm sahibi ile karsilastim canli destek sorunlarinizi halediyorlar deneyin derim bence saglam vee ileriye donuk dusunuyorlar o yuzden suan ordan sunucu aldim digerlerinin isimlerini vermek gerekirse hasan SARITAS ve anowix internet bilisim bu ikisinden aldim kulanmaya bile firsat bulamadim acikcasi bu yuzzden sunucu ucreti ne bakip 1 ay sonra kapatcaginiza biraz fazla verin uzun omurlu olsun hem oyuncu kaybetmezsiniz hemde huzurunuz kacmas biraz pahali olsun sorunsuz olsun ben bu anlayisla burdan aldim

Ben suan karesiweb sunucusu kulaniyorum 3 tan sunucu degistirdim suan karesiwebdeyim simdilik verdiklri hizmetten memnunum diger sunucular kendilerini sirket gibi gosteriyor ama alakalari yok 1 ay kulaniyorsunuz kapatiyolar sirketleri umarim karesiwebde bu sorun olmas simdiye kadar isinle ilgilenen bir firm sahibi ile karsilastim canli destek sorunlarinizi halediyorlar deneyin derim bence saglam vee ileriye donuk dusunuyorlar o yuzden suan ordan sunucu aldim digerlerinin isimlerini vermek gerekirse hasan SARITAS ve anowix internet bilisim bu ikisinden aldim kulanmaya bile firsat bulamadim acikcasi bu yuzzden sunucu ucreti ne bakip 1 ay sonra kapatcaginiza biraz fazla verin uzun omurlu olsun hem oyuncu kaybetmezsiniz hemde huzurunuz kacmas biraz pahali olsun sorunsuz olsun ben bu anlayisla burdan aldim

Aynen öyle, ucuz sunucuları gördük :)

Kalitesi fiyatı gibi pahallı diye duydum.

Kalitesi fiyatı gibi pahallı diye duydum.

Yani bencede öyle ama emin değilim,
Eskiden çok iyiydi şuan nasıl bilmiyorum zaman değiştirdimi değiştirmedimi aklımda öyle bir soru işareti var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri