Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Full+full karakter satışta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burak Karaca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın Aleyküm ;

Arkadaşlar karakterimi satıyorum askerlikten dolayı..Bu oyunu betadan beri oynamaktayım.Bilen bilir beni kimseye yanlış olmaz kesinlikle güven konusunda hiç şüphe etmeyin zaten askere gideceğim oyuna giremeyeceğim!

Kısaca karakterin itemlerini ve levelini söyleyeyim;Şuanda işyerinden açıyorum bu konuyu o yüzden aklımda olanları söyleyeceğim.

Melee Weapons ;Crow Counter Sword,Gui sw,Knight Cs,Taser sword,Lucifer,Asassin spy Dagger,Mach 3 dagger,Bloody Spy dagger,Crash Storm bat,Breaker(Daha olabilir aklıma şuan gelmedi)

Diğer Silahlar ;dha-41,Laser cat,gold revolver(daha var aklıma gelmedi şuanda.NOT: İŞYERINDEN YAZIYORUM İLETİŞİMDE DAHA DETAYLI HEPSINI SÖYLERIM.)

SETLER ;

Erkek setler ; Motor Rider,Six pack,Vacation,Patrol boy,Back street,Dark asassin,Marine boy,Underway(beyaz),Underway(Sarı),Beast Boy,Water Sports,The pirate,Death Impactor,Dark baron,Activity Set(PEN GÖRÜNÜMLÜ(fp)),Frock set,(Daha var ama aklıma gelmedi.)

Kız Setler ; Retro Girl set,Angel padding,Rocaille set,Smart alice,Sexy Winter,(dahası var aklıma gelmedi.)

Enchant; erkek karakter için süper enchantlar mevcut;5Lv. melee+5Lv.Touch down def+2Lv.Hpbelow+3Lv.move | Tank gibi karakter her türlü oyundan zevk alacagınız bir karakter sıkılmadan oynayabilirsiniz.Esper chipleri düzgün yerleşik haldedir ve En yüksek move ye sahiptir karakter.(+1Move(donluk)+2Move(ayaklık)

***NOT: KARAKTERIMDE KESINLIKLE HERHANGI BIR HILE ACILIS TARIHINDEN BERI KULLANILMAMISTIR. LV 80 OLUP YOK YOK OLAN BIR KARAKTERDIR. ÜZERİNDE 500K PEN VE 2ADET PERM NICK VARDIR.***

ILETISIM ICIN : MESAJ ATIN CEP NUMARAMI O ZAMAN SÖYLER DAHA DETAYLI ANLATIRIM.

KARAKTERIN FIYATI : 600TL | Pazarlık sünnettir bir miktar olabilir.Nakit olacak ücret takas vb. için benimle irtibata geçmeyin.

Beni bilen bilir derken :) Seni tanıyan var mıdır acaba bu forumda.

Sürekli karakter alıp satmıyorum veya takas etmiyorum.O yüzden böyle bir forumda takılma gereğim yok oyun içi bilen bilir siz satışları engellemek içinmi yorum atıyorsunuz yoksa yardım için mi? biraz seviyeli yorumlar atın arkadaslar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri