- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konu sadece burda bunu demiş olman değil ki hatırlarsan sana bir soru sormuştum.
Sorum; Kardesim ban affı tüm sohbet kurallarını kapsıyor mu ?
cevabın;konu altından gereksiz polemik yapma burası geyik yeri değil.
Bu nasıl bir cevap ?
Sorum; Kardesim ban affı tüm sohbet kurallarını kapsıyor mu ?
cevabın;konu altından gereksiz polemik yapma burası geyik yeri değil.
Bu nasıl bir cevap ?
- Konular
- 14
- Online süresi
- 4h 19s
- Reaksiyon Skoru
- 130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- -6
- DevLira
- 0
1incisi beta sunucusunda stun/slow komutlarini yazdigim dogrudur fakat bunu tek yapan ben degilim herkesin banlanmasi lazim
2incisi videoyu asla kesmedim oldugu gibi attim karsimdakine saygili ol diyorsunuz agzimdan tek bir kufur kucuk bir hakaret dahi cikmadi bunlari yonetici arkadaslarada sorabilirsiniz videoda asla kesinti yoktur cekebildigim kadar cektim konusma kayitlarina bakip ne kufurleri hangi hakaretleri ettigimi soylerseniz cok mutlu olurum
Hakaret veya küfür etmeseydiniz , üslubunuzu bozmuş olmasaydınız orjinal sunuculardan karakterlerinizi tespit edip işlem yapmazdım.
Tabi bu konuşmanın yarısı diğer yarısı olsa adaletli olurdu burada bile üslubunuza dikkat etmiyorsunuz.
Yalan söylemekte bir üslup bozukluğudur , gerekli açıklama yapılmış sizelere diyecek lafım yok.
İyi forumlar
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hakaret veya küfür etmeseydiniz , üslubunuzu bozmuş olmasaydınız orjinal sunuculardan karakterlerinizi tespit edip işlem yapmazdım.
Tabi bu konuşmanın yarısı diğer yarısı olsa adaletli olurdu burada bile üslubunuza dikkat etmiyorsunuz.
Yalan söylemekte bir üslup bozukluğudur , gerekli açıklama yapılmış sizelere diyecek lafım yok.
İyi forumlar
Siz sadece burda boş konsuursunuz size hakaret veya küçük düşürecek kelimeler ettiysem gösterin görelim eyvallah
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Merhaba,
@demirezen;
ElyM2 test sunucuları oyunda yapılacak değişiklikler ve yeniliklerin ön denemesinin yapıldığını bir sunucudur. Yapılacak yenilikler ilk bu sunucuda yapılır ve bu server oyunculara açılır.
Oyuncular sunucuya girip bir değerlendirme yaparlar ve ElyM2 yönetim ekibi açık bir anket yapıp, oyunculara düşüncelerini sorar. Eğer oyuncular yapılacak yeniliklerden memnun ise, bu yenilikler as sunucuya taşınır.
Bu beta sunucusunda oyunculara GM'LİK yetkisi verilir ve istedikleri gibi takılıp, memnun veya memnuniyetsizliklerini bildirirler.
Amma ve lâkin bu sunucuda verilen yetkilerin suistimal edilmesi söz konusu olamaz ve bir oyuncudan onlarca kişi şikayetçi ise o oyuncunun hesapları kapatılır.
Bu arkadaşımız oyuncularla dalga geçmeyi bırakıp, ElyM2 yönetim ekibinin 2 yetkilisiyle dalga geçmiştir ve küçük düşürücü kelimeler kullanmıştır. Oyun yetkilisinin görevini engellemek ve oyun yetkilisine hakaret etmek ban sebebidir.
Beta serverin oyunculara açık olması'nın nedeni tamamen bu yazılanlardan ibarettir.
Sayın @Shorty; 'nin oyuncuları banlaması keyifiye birşey değildir. Burada kimse, kimsenin hakkına geçmez. Hele ki bu oyun 7 yılını dolduracak bir oyun ise.
Şimdi sizden isteğim burada boş geyik yapıp, yönetimi eleştirmek yerine güzelce oyununuza devam etmeniz. Eğer oyunu oynamıyorsanız burada fikir yürütmek veyahut düşüncesini söylemek size düşmez.
İyi forumlar dilerim.
Bakın tekrar diyorum bu kodları yazan diğer kişileride banlayın o zaman adaletli olsun bu ban sadece kiişisel bir kindir.
üstelik birçok oyuncu bir kişiden rahatsız oluyorsa banlanır demişsiniz bizim rahatsız oldğumuz kişiler var banlarmısınız onlarıda

- Konular
- 14
- Online süresi
- 4h 19s
- Reaksiyon Skoru
- 130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- -6
- DevLira
- 0
Bakın tekrar diyorum bu kodları yazan diğer kişileride banlayın o zaman adaletli olsun bu ban sadece kiişisel bir kindir.
üstelik birçok oyuncu bir kişiden rahatsız oluyorsa banlanır demişsiniz bizim rahatsız oldğumuz kişiler var banlarmısınız onlarıda![]()
Bana hakaret etmeseniz veya bize biz neden ceza verelim ? Sizi tanıyormuyum ben ? Tanımıyorum sizinle de derdim yok ben sadece görevimi yaptım.
Kodları o sunucudaki herkes kullanıyor ben dahil.Fakat insanları rahatsız etmek için kullanmıyor , tüm sunucudaki insanlar ile dalga geçercesine uğraşıyordun.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)