- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
bilmiyorum kac zamandir bu pvpde oynuyorum yada vakit geciriyorum.. m2-tr zamanına dayanıyordur.. ben oyuna vakit gecirmek icin giriyorum bir iki boss kesip bi kac +basma itemi düşürür cikarim..yeni haritalar benim cok severek oynadigim haritadir fakat bosslardan hic bisey düşmüyor bu konuyla ilgili bi düzenleme yok mu?? ben savasmasini seven biri degilim boss kes slot kes ben bu tarz olaylari seviyorum..türkiyeye yeni haritalar bosslar dahil oldu buraya ne zaman gelecek yada böyle bi düşünce var mi?
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
++++güncel++++
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Merhaba,
Şuanlık böyle bir düşünce yok diye biliyorum, eğer olursa öncelikle açık bir anket yapılıp, oyunculara sorulur.
Biz ElyM2 olarak oyunun tadını bozmayaya çalışıyoruz. Türkte yeni gelen güncellemelerden sıkılıp, oyunu bırakanlar var. Bu nedenle biz bu oyunu tamamen official server gibi yapmaya çalışmıyoruz.
Biliyorsunuz ElyM2, 7 yıldır açık olan bir server ve hiç birzaman Türkte veyahut başka bir PvP server den alıntı yapılmadı. Her zaman kendi haklarını gizli tuttu ve kendi güncellemelerini yaptı.
Eğer dediğiniz gibi bir düşünce olursa, duyurusu @Shorty; ve @WarCode; tarafından yapılır. Oyuna gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
ElyM2 GM:
Uthera
Şuanlık böyle bir düşünce yok diye biliyorum, eğer olursa öncelikle açık bir anket yapılıp, oyunculara sorulur.
Biz ElyM2 olarak oyunun tadını bozmayaya çalışıyoruz. Türkte yeni gelen güncellemelerden sıkılıp, oyunu bırakanlar var. Bu nedenle biz bu oyunu tamamen official server gibi yapmaya çalışmıyoruz.
Biliyorsunuz ElyM2, 7 yıldır açık olan bir server ve hiç birzaman Türkte veyahut başka bir PvP server den alıntı yapılmadı. Her zaman kendi haklarını gizli tuttu ve kendi güncellemelerini yaptı.
Eğer dediğiniz gibi bir düşünce olursa, duyurusu @Shorty; ve @WarCode; tarafından yapılır. Oyuna gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
ElyM2 GM:
Uthera
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yesheden Böylesine güzel bir cevap almak herkese nasip olmaz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)