- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet Vustic arenaya girdik bağlantım koptu tekrar gönder dedım 1-2 gereksiz fotoğraf alıp saçma saçma gönderilerde, saçma saçma ithamlarda bulundun. Ya güzel kardeşim biz senı ciddiye bile almıyorken sen bizi güya küçük düşürüp ,kendini yüceltmeye calışıyorsun. Sana güzellikle konustum olmadı, hakaret ettim olmadı demekki senınle anlaşabilmek için senın yaptıklarının aynılarını yapmak gerekiyormuş peki öyleyse bu videoyu herkes izlesinde o 100T Diye uydurguğun vs'yi görsünler sana Arena gel, İstek at, Engelini aç dedikçe k2'den kaçtın herkes ordaydı, gördüler zaten. VUSTİC KAÇIŞLARI:
Bu arkadaş kesinlikle dayağa doymuyor. Mustafa kardeşimizde az tokatlamadı bu Vustic'i Bknz :
) Süreklı bi kaçışlardasın be Vustic kimseye kendini ispatlamaya çalışma lakin biz senı çok iyi biliyoruz.
Bu arkadaş kesinlikle dayağa doymuyor. Mustafa kardeşimizde az tokatlamadı bu Vustic'i Bknz :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Aylardır millet'i ağlattığını söylüyor ama aylardır ağladığını biz çok iyi biliyoruz. Aylardır gelen geçen ağlatıyor
) Süreklı bi kaçışlardasın be Vustic kimseye kendini ispatlamaya çalışma lakin biz senı çok iyi biliyoruz.
Son düzenleme:
- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arena ws görüntüleri ve kaçışın forumda var. Arena dan önce 5 kere SaLTuK, DeviLMS ve diğerlerine ticaret attın mı atmadın mı? Ben emeğimle geldim sen yine de kaçtın sonuç belli. Arena dan sonra item aldığını da biliyorum rahat ol. Ne alırsan al dışarı da yakaladığım anda yerde olacağını biliyorsun. Abilerine iyi yalakalık yap da belki arena felan atarız yine item alırsın 

- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 27
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bu arada attığın 2. videoya da şöyle cevap vereyim.
DURMAK YOOOOK SİZİ REZİL ETMEYE DEVAM EDECEM!
DURMAK YOOOOK SİZİ REZİL ETMEYE DEVAM EDECEM!