Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sunucu Adı : Aşina
Yaş sıralaması : 17 yaş ve üzeri olmalıdır.
İstediğiniz Günlük Online Süre : Günde en az 4 saat ulaşılabilir olmalıdır.
Aradığınız Özellikler : Python bilgisi yüksek, rahat py tabanlı sistemleri ekleyip kaldırabilmeli, Oyunu geliştirmek konusunda yaratıcı olmalı katkısı bulunmalı.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : apollondazu
Diğer / Ek : Açılacak olan server kesinlikle küçük çaplı acemi bir proje olmayacaktır. Gerek sunucusu, sitesi, koruması olsun reklamı olsun en üst düzeye yakın olacaktır. Bizimle çalışacak güvenilir, uzun süre yanımızda duracak kardeşlerimizi bekliyorum. Bu niteliklere sahip kardeşlerim beni skype adresimden ekleyebilir.
Yaş sıralaması : 17 yaş ve üzeri olmalıdır.
İstediğiniz Günlük Online Süre : Günde en az 4 saat ulaşılabilir olmalıdır.
Aradığınız Özellikler : Python bilgisi yüksek, rahat py tabanlı sistemleri ekleyip kaldırabilmeli, Oyunu geliştirmek konusunda yaratıcı olmalı katkısı bulunmalı.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : apollondazu
Diğer / Ek : Açılacak olan server kesinlikle küçük çaplı acemi bir proje olmayacaktır. Gerek sunucusu, sitesi, koruması olsun reklamı olsun en üst düzeye yakın olacaktır. Bizimle çalışacak güvenilir, uzun süre yanımızda duracak kardeşlerimizi bekliyorum. Bu niteliklere sahip kardeşlerim beni skype adresimden ekleyebilir.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)