bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yeni kıvılcım sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigitturkmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 216

yigitturkmen

Level 3
TM Üye
Konular
24
Online süresi
27s
Reaksiyon Skoru
40
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 3 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Çift vuruşu kaldırmışsınız çok mantıklı bir hareket teşekkürler fakat şuan kıvılcım normalden çok daha fazla vuruyor. Özel çekilmiş bir set ile yaklaşık 30 k vurması mümkün. Kıvılcımın 30 k vurması kabul edilemez bir olay bence benimle aynı görüşte olan bir çok kişi vardır. İki kılıç karakter savunma ninjanın vs attığını düşünürsek 2.kıvılcım dolmadan vs biter aynı şekilde iki vslik ninjanın vs attığını düşünürsek 2.kıvılcımı ilk vuran düşürür. Bana göre kıvılcımın vuracağı en yüksek değerin 20 ile 24 k arasında olması gerekmektedir. Yaptığınız hareket kalıcı mı yoksa deneme amaçlı mı bilmiyorum ama bir an önce düzeltilmesinin herkes için hayırlısı olacağını düşünüyorum. Dediklerim yanlış anlaşılmasın bende uzun süre ninjayı zevk alarak oynadım kıvılcım atılmasın veya 4-6 k atılsın demiyorum ilk düzen iyiydi diyorum 25-30 k lar abartı.

Cift vurusla 20-20 40k atiyolardi eskisi gibi olsa daha cok isine gelir ninjalarin bence guzel olmus ninjami bozup sura yaptim ama guzel bence tabi

Eskisi gibi olsun derken çift vuruş geri gelsin demedim kıvılcım damagesinden bahsediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri