kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kıvılcım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZETFY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 235

ZETFY

Level 2
Üye
Konular
16
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 7 Ay 5 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oyuna bazı sebeblerden dolayi girmiyordum.Foruma baktığım zaman kıvılcım ile olan olayları görünce şok oldum.Düzeltildi mi yoksa denildiği gibi 20 k dan 4 k ya mi indi kıvılcım?Öyle bi durum var ise hiç tekrardan girip zaman kaybı yapmaya gerek yok.Güler geçerim size ve sizin yönettiğiniz oyuna

Oyuna bazı sebeblerden dolayi girmiyordum.Foruma baktığım zaman kıvılcım ile olan olayları görünce şok oldum.Düzeltildi mi yoksa denildiği gibi 20 k dan 4 k ya mi indi kıvılcım?Öyle bi durum var ise hiç tekrardan girip zaman kaybı yapmaya gerek yok.Güler geçerim size ve sizin yönettiğiniz oyuna

Düzeltilecek diyorlar gardaş. Bızde beklıyoruz inşallah düzelir.

Herhangi bir işlem uygulanmadı henüz hala damage aralıgı 4-6 k iyi forumlar

Kıvılcımın damagesinde sıkıntı yok damage iyi. Ancak çift vuruş yapılmıyor. Yan yana 2 adama attıgımız zaman eskisi gibi ikisine birden girmiyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri