HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Selamın Aleyküm
Uzun zamandır Metin2 Oynuyordum fakat bi kaç olaylar yüzünden bırakmıştım şimdi yeniden başlama kararı aldım fakat güzel bir serverde güzel arkadaşlıklar kurmak ve oyunu yönetmek istiyorum.Hemen Kendimi Anlatayım
Daha önce bir çok pvpde Gm'lik yaptım Oyun İçi Destek Forum Vb. Navicat Filezilla Puty vs. vs. Programlardan anlarım ayrıca Logo İntro Tasarlayabilirim Fakat Reklamcı Değilim Reklamcı Arkadaşlara Destek Olabilriim elimden Geldiğince Reklam yapmaya çalışırım fakat bu konuda uzman değilim Ben Logo mu tasarlarım Reklamcıya teslim ederim gerisi ondan sorulur. Diğer Programlarda Profesyonelimdir Oyun Yöneticisine Maksimum Derecede Yararlı Olacağımı Düşünüyorum Uygun Görürseniz Bilgiler Aşağıdadır.
GM Olmak İstiyorum
Adınız :Halil
Soyadınız :Karayel
Yaşınız :19
Yaşadığınız Yer :Ankara/Kırıkkale
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Atamt2-Sonmt2-Darkkingsmt2 Vs. Vs.
Günlük Online Süreniz :4-5 Saat(Minimum)
Özellikleriniz :İşimde Yüzünüzü Kara Çıkartmayacak Kadar İyiyim.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :karayel.0971@hotmail.com
Diğer / Ek :Katılcağım Yönetim Ekibinde Dostluk Hat Safhada Olmalıdır.
Uzun zamandır Metin2 Oynuyordum fakat bi kaç olaylar yüzünden bırakmıştım şimdi yeniden başlama kararı aldım fakat güzel bir serverde güzel arkadaşlıklar kurmak ve oyunu yönetmek istiyorum.Hemen Kendimi Anlatayım
Daha önce bir çok pvpde Gm'lik yaptım Oyun İçi Destek Forum Vb. Navicat Filezilla Puty vs. vs. Programlardan anlarım ayrıca Logo İntro Tasarlayabilirim Fakat Reklamcı Değilim Reklamcı Arkadaşlara Destek Olabilriim elimden Geldiğince Reklam yapmaya çalışırım fakat bu konuda uzman değilim Ben Logo mu tasarlarım Reklamcıya teslim ederim gerisi ondan sorulur. Diğer Programlarda Profesyonelimdir Oyun Yöneticisine Maksimum Derecede Yararlı Olacağımı Düşünüyorum Uygun Görürseniz Bilgiler Aşağıdadır.
GM Olmak İstiyorum
Adınız :Halil
Soyadınız :Karayel
Yaşınız :19
Yaşadığınız Yer :Ankara/Kırıkkale
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :Atamt2-Sonmt2-Darkkingsmt2 Vs. Vs.
Günlük Online Süreniz :4-5 Saat(Minimum)
Özellikleriniz :İşimde Yüzünüzü Kara Çıkartmayacak Kadar İyiyim.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) :karayel.0971@hotmail.com
Diğer / Ek :Katılcağım Yönetim Ekibinde Dostluk Hat Safhada Olmalıdır.