Mücadele Ruhu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pelin Melek Aslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 163
Konular
4,152
Online süresi
1m 12s
Reaksiyon Skoru
1,516
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
373
MmoLira
-17
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Mücadele Ruhu

Dünyaya bir daha geleceksiniz.Hangi sebzeyi olurdunuz? Ya da hangi meyveyi? ve Niçin?

Bunu bana bir arkadaşım sordu.Ben söyledim ona.Sonra döndüm ona dedim ki.Cengiz sen ne olurdun ? O da dedi ki ;

Abi ben domatez olurdum.

Cengiz niye dedim?

Abi dedi dünyaya gelince kesin birileri kasten üzerime basar.Kasten basarlar abi.Birisi üzerime bastığı zaman ben salça olurum, hayata salça olarak devam ederim..

Sizlere soruyorum ;

Hayatta hiç başarısızlığı olmayan bir kişi var mı?

Yok.

Hepimizin başarısızlığı vardır.Dışarı çıkacaksınız, bundan sonra da sorunlarla karşılaşacaksınız.

Başvuru yapıcaksınız bir yere, ama size dicekler ki kusura bakmayın, biz erkek almıyoruz , bayan almıyoruz vs. vs.

Havada ne kadar çok şov yaptığınızın hiçbir önemi yok.Ayaklarda yere iniyormusunuz inmiyor musunuz o önemli..

Hangi okuldan hangi mastır’ın hangi doktora’nın hiçbir önemi yok.Mücadele ruhunuz yoksa siz yarın gazı dökersiniz en ufak bir sorunda..

Odtü’den mezun olsanız, diplomanız olsa eğer mücadele ruhunuz yoksa siz bir hiçsiniz.

Ama ilkokul mezunu iseniz ve mücadele ruhunuz varsa siz ülkeyi yerinden sallarsınız.

Ahmet Nazif zorlu ilkokul mezunudur.Bir kere ondan duymazsınız şu lafı " Ben ilkokul mezunuyum " diye..(Zorlu holding’in kurucusu)

Zeki başeskioğlu Zeki triko’nun sahibi ve ilkokul mezunudur.Hala sabah 5 te kalkar müthiş bir hırsla koşturmaya devam eder..

Orda baktığınızda mücadele ruhunuz yoksa şurdan çıktıktan sonra her şeyden korkun.İş bulurmuyum, şu olur mu? bu olur mu? herşeyden korkun.

O mücadele ruhunuz varsa hiçbir şeyden korkmayın..

Paylaşımınız için teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)