shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Kartallar ve Tavuklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pelin Melek Aslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 210
Konular
4,152
Online süresi
1m 12s
Reaksiyon Skoru
1,516
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
373
MmoLira
-17
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kartallar ve Tavuklar

rb.png

Kartalların yuva yaptığı bir dağda kartalın biri 4 tane yumurta yumurtlayarak yuvasında gurka basmışâ€¦ Bir gün bir deprem olmuş. Ve yumurtalardan biri dağdan yuvarlana yuvarlana vadideki bir çiftliğe düşmüş. Bu çiftlik bir tavuk çiftliğiymiş. Çiftlikteki tavuklar, bu değişik ve normalden büyük yumurtayı sahiplenmeye karar vermişler. Yaşlı bir tavuk bu yumurtayı sahiplenerek altına almış ve zamanı gelince de kartal yumurtasından yavru kartal çıkmış. Çevresindeki tavuklar gibi yaşamaya başlamış.

Bütün tavuklar da ona bir tavuk gibi davranmışlar. Ailesini de çok seviyormuş. İçinden, bazen âcaba ben kimim sorusu geçiyormuş. Ama o bir tavukmuş. Bunu böyle bilmeliymiş.

Bir gün çiftlikte oyun oynarlarken, yukarı baktığında bir grup kartal’ın özgürce uçtuklarını görmüş.

"Aman Allah’ım, ne kadar güzel uçuyorlar. Ben de onlar gibi uçmayı çok isterdim" demiş.

Tavuklar, bu düşünceye hep birlikte gülmüşler."Sen bir tavuksun ve tavuklar uçamazlar" demişler.

Küçük kartal, artık daha sık gökyüzüne bakıyor ve uçan kartallar gibi uçmak, özgür olmak istiyormuş. Ne zaman bu düşüncesinden arkadaşlarına, ailesine bahsetse, hep şu yanıtı alıyormuş.

"Sen bir tavuksun. Bırak bu hayalleri."

Zamanla, küçük kartal da bu düşünceyi kabul etmiş. Hayal kurmaktan vazgeçmiş, ve hayatını bir tavuk olarak yaşamaya karar vermiş. Ve hayatının sonu geldiğinde de bir tavuk! olarak ölmüş.

FARKINA VARMADAN BAŞKALARINI ALDATMAK NE KADAR GÜÇSE, FARKINA VARMADAN KENDİNİ ALDATMAK DA O KADAR KOLAYDIR.

Paylaşımınız için teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri