- Konular
- 7
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 32m
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Dünya
Biraz alaycı bir giriş gibi gelsede ben bu kelimeyi seviyorum, nedenini soracak olursanız;
Yazılım dünyasına atılan her insanın yazacağı ilk kod "Merhaba Dünya" dır.
Bende bir yazılımcı olarak ilk yazdığım kod bu oldu, kısaca kendimi tanıtmaya geçeyim.
Kendimi tanıtmadan önce şunu dile getirmek istiyorum aslında forumda tanışma alanı örenk konusundaki şablona uyayım dedim fakat
yapımda alışılagelmiş şeylerin dışında çalışmak olduğu için malesef yine kendi tarzımı kullanacağım.
Umarım bu tanıtım için yönetim bana kızmaz kızarsanızda şimdiden özür dileyip gönlünüzü alayım ben
Adım : Şenol TÜRKER
Yaş : 1987 doğumluyum(neden doğum tarihini yazdın derseniz biraz yaşlandım sanırım doğum yılını söylemek benim için bir nevi kaçış dizisi gibi
)
Doğum yeri: Canım memleketyim TARSUS
İkamet: Adana (Bu şehiri hiç sevemedim nedenini sormayın bende bilmiyorum ama adana için şu söyleniyor hep "Dünyanın En Büyük Köyü"
) )
Sevdiklerim: Yazılım dilleri ve Türk tarihi birazcıkda dünya tarihi, sanırım bide bilgisayarımı çok seviyorum yaa onsuz bir hayat düşünemiyorum
Korkularım: Bu soruyu çok sordum kendime ama benim korkularım yok sanırım bilgisayarsız kalmak dışında
Dünya görüşü: Siyasi algılamayın lütfen! Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Tahsil: Lise Terk
Mesleğim: Yazılımcı + Muhasebeci
Diller:
Html(Uzman)
Css(Uzman bu en sevdiğim dildir sınır tanımıyorum sınırlarımı zorluyorum benim gibi rengarenk bir dil)
Php(Uzman aşığım bu dile webde kullanılabilecek tek dil öğrenmesi kolay ve çok hızlı bir dil)
JavaScipt (Uzaman bu dile bitiyorum yaa tarayıcı üzerinde çalışan bir programcık)
Ruby (Başlangıç bu dili ilk 2012 yılında tanıdım javascript python delphi karışımı bişey gibi çok az tanınan bir dil olsada çok güçlü bir dil.)
Delphi(Başlangıç Javadan sonra gördüğüm en güçlü dil aynı mantıkla çalışır java ile nerdeyse turbo pascalın çocuğudur diyebiliriz)
Python (Orta uzman yoluna gidiyorum harika ötesi bir dil ileride java ve delphiye rakip olabilir)
C# (Kalfa Ortanın biraz üstü diyebiliriz bu dil dilllerin atasıdır C# olmasa bugün izlediğimiz televizyonlar bile olmazdı belkide)
c++ (Kalfa aslında bu dil C# nin çocuğudur ama ondan daha işlevsel bir dildir)
Java (Orta bütün dilleri döver dillerin Padişahıdır
çalışmıyacağı platform yok bir kere yaz her yerde kullan rahatına bak dilidir
)
Lua (Başlangıç bu dile metin2ye merak sarmamla başladım masa üstü programlamada dahi kullanılabilecek bir dil)
Tcl (Uzman uzun zamandır bu dili kullanmasamda unutamıyacağım bir dildir masa üstü programlarda vazgeçilmezdir bence)
Şimdi bu kadar dili kim bilir atma ziya diyenler vardır 12 yaşından beri bilgisayar kullanıcısıyım okadarda olsun.
Yazılım dillerine merakımın nerden geldiğini anlatayım kısacık
12 yaşımda ilk bilgisayarımı aldık 1 hafta sonra mirc diye bir
sohbet programıyla tanıştım eskiden sadece mirc vardı şimdiki gibi facebook twitter falan yokdu arkadaşlar, herneyse bu mirc denilen
sohbet platformunda oplar vardı nasıl op olunur diye sordum google amcaya ve o soru benim dönüm noktam oldu diyebilirim.
Yazılım hayatına bir atıldım mirc ile 2 sene sonra mirc aleminin aranan coderleri haline geldim yüzlerce mirc script kodladım tabi bide heves
ve merak olunca insanda bir bakmışsınızki konuşma dilini unutmuş programlama dili ile iletişim kurmaya başlamışsınız
Hatda eğitimimide bu yüzden tamamlayamadım sabahlara kadar bilgisayar başında oturmakdan okula pek gittiğim söylenemez.
Beni okuduğunuz için teşekkür ederim.

Biraz alaycı bir giriş gibi gelsede ben bu kelimeyi seviyorum, nedenini soracak olursanız;
Yazılım dünyasına atılan her insanın yazacağı ilk kod "Merhaba Dünya" dır.
Bende bir yazılımcı olarak ilk yazdığım kod bu oldu, kısaca kendimi tanıtmaya geçeyim.
Kendimi tanıtmadan önce şunu dile getirmek istiyorum aslında forumda tanışma alanı örenk konusundaki şablona uyayım dedim fakat
yapımda alışılagelmiş şeylerin dışında çalışmak olduğu için malesef yine kendi tarzımı kullanacağım.
Umarım bu tanıtım için yönetim bana kızmaz kızarsanızda şimdiden özür dileyip gönlünüzü alayım ben

Adım : Şenol TÜRKER
Yaş : 1987 doğumluyum(neden doğum tarihini yazdın derseniz biraz yaşlandım sanırım doğum yılını söylemek benim için bir nevi kaçış dizisi gibi
)Doğum yeri: Canım memleketyim TARSUS
İkamet: Adana (Bu şehiri hiç sevemedim nedenini sormayın bende bilmiyorum ama adana için şu söyleniyor hep "Dünyanın En Büyük Köyü"
) )Sevdiklerim: Yazılım dilleri ve Türk tarihi birazcıkda dünya tarihi, sanırım bide bilgisayarımı çok seviyorum yaa onsuz bir hayat düşünemiyorum

Korkularım: Bu soruyu çok sordum kendime ama benim korkularım yok sanırım bilgisayarsız kalmak dışında

Dünya görüşü: Siyasi algılamayın lütfen! Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Tahsil: Lise Terk
Mesleğim: Yazılımcı + Muhasebeci
Diller:
Html(Uzman)
Css(Uzman bu en sevdiğim dildir sınır tanımıyorum sınırlarımı zorluyorum benim gibi rengarenk bir dil)
Php(Uzman aşığım bu dile webde kullanılabilecek tek dil öğrenmesi kolay ve çok hızlı bir dil)
JavaScipt (Uzaman bu dile bitiyorum yaa tarayıcı üzerinde çalışan bir programcık)
Ruby (Başlangıç bu dili ilk 2012 yılında tanıdım javascript python delphi karışımı bişey gibi çok az tanınan bir dil olsada çok güçlü bir dil.)
Delphi(Başlangıç Javadan sonra gördüğüm en güçlü dil aynı mantıkla çalışır java ile nerdeyse turbo pascalın çocuğudur diyebiliriz)
Python (Orta uzman yoluna gidiyorum harika ötesi bir dil ileride java ve delphiye rakip olabilir)
C# (Kalfa Ortanın biraz üstü diyebiliriz bu dil dilllerin atasıdır C# olmasa bugün izlediğimiz televizyonlar bile olmazdı belkide)
c++ (Kalfa aslında bu dil C# nin çocuğudur ama ondan daha işlevsel bir dildir)
Java (Orta bütün dilleri döver dillerin Padişahıdır
çalışmıyacağı platform yok bir kere yaz her yerde kullan rahatına bak dilidir
)Lua (Başlangıç bu dile metin2ye merak sarmamla başladım masa üstü programlamada dahi kullanılabilecek bir dil)
Tcl (Uzman uzun zamandır bu dili kullanmasamda unutamıyacağım bir dildir masa üstü programlarda vazgeçilmezdir bence)
Şimdi bu kadar dili kim bilir atma ziya diyenler vardır 12 yaşından beri bilgisayar kullanıcısıyım okadarda olsun.
Yazılım dillerine merakımın nerden geldiğini anlatayım kısacık
12 yaşımda ilk bilgisayarımı aldık 1 hafta sonra mirc diye birsohbet programıyla tanıştım eskiden sadece mirc vardı şimdiki gibi facebook twitter falan yokdu arkadaşlar, herneyse bu mirc denilen
sohbet platformunda oplar vardı nasıl op olunur diye sordum google amcaya ve o soru benim dönüm noktam oldu diyebilirim.
Yazılım hayatına bir atıldım mirc ile 2 sene sonra mirc aleminin aranan coderleri haline geldim yüzlerce mirc script kodladım tabi bide heves
ve merak olunca insanda bir bakmışsınızki konuşma dilini unutmuş programlama dili ile iletişim kurmaya başlamışsınız

Hatda eğitimimide bu yüzden tamamlayamadım sabahlara kadar bilgisayar başında oturmakdan okula pek gittiğim söylenemez.
Beni okuduğunuz için teşekkür ederim.
- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,508
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,514
- DevLira
- 0
Hoşgeldiniz
- Konular
- 7
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 32m
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 0
Teşekkürler hoş buldum, bu arada imzanız harika.
Hoşgeldiniz
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)