HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
çöp arkadaşlar ben paylaşmıştım![]()
Yaklasik 180 tane bug var cozebilene xd
Yaklasik 180 tane bug var cozebilene xd
Maşallah
düzgün basit editlemelik 40k files bulamadım o zaman1GB RAM FreeBSD 9.1 Mysql 5.5 üzerine kurdum filesi daha sıkıntı görmedim tabii acemiyim.
Kafama takılan 2 tane olay var. X'e basınca gelen bonus sistemi yok. Bunu ekleyebilirmisin veya uygun kodları verirmisin
İkinciside baslat.sh den start verdiğimde RAM kullanımı en üst seviyeye çıkıyor ve orda belli süre kalıyor. Bu zaman zarfı içinde oyunda giriş yapılamiyor. 2 Dk sonrasında ise yavaş yavaş RAM kullanımı azalmaya başlıyor ve o zaman girilebiliyor. Nedendir acaba.
Kafama takılan 2 tane olay var. X'e basınca gelen bonus sistemi yok. Bunu ekleyebilirmisin veya uygun kodları verirmisin
İkinciside baslat.sh den start verdiğimde RAM kullanımı en üst seviyeye çıkıyor ve orda belli süre kalıyor. Bu zaman zarfı içinde oyunda giriş yapılamiyor. 2 Dk sonrasında ise yavaş yavaş RAM kullanımı azalmaya başlıyor ve o zaman girilebiliyor. Nedendir acaba.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)