HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Dünya üzerinde yalnızca Türkiye tarafından tanınan KKTCyi, dünya devi Google tanıdı. KKTC, bundan sonra Google Haritalar uygulamasında yer alacak.
15 Kasım 1983te bağımsızlığını ilan ettikten sonra, KKTCyi yalnızca Türkiye, Pakistan ve Bangladeş tanımıştı. Fakat gelen BM baskıları üzerine iki ülke kararından vazgeçmiş; yalnızca Türkiye desteğini sürdürmüştü.
Günümüzde teknoloji toplumunda, dünya genelinde kullanıcılar tarafından bir gün içerisinde en çok girilen site olan Google, KKTCyi tanıdı.
Google, mobil harita uygulamasına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini ekledi.
15 Kasım 1983te bağımsızlığını ilan ettikten sonra, KKTCyi yalnızca Türkiye, Pakistan ve Bangladeş tanımıştı. Fakat gelen BM baskıları üzerine iki ülke kararından vazgeçmiş; yalnızca Türkiye desteğini sürdürmüştü.
Günümüzde teknoloji toplumunda, dünya genelinde kullanıcılar tarafından bir gün içerisinde en çok girilen site olan Google, KKTCyi tanıdı.
Google, mobil harita uygulamasına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini ekledi.
Önceki sürümünde yalnızca Güney Kıbrıs Rum Kesimini gösteren harita, artık adanın kuzeyini KKTC olarak gösterecek.
Sokak isimleri, cadde adresleri gibi detaylı gösterimlerin bulunduğu haritada, Türkçe yol tarifi verilebiliyor.
Googleın bu hamlesinin, başta Birleşmiş Milletler olmak üzere, birçok çevreden nasıl karşılanacağını bekleyip göreceğiz; fakat Kıbrısın Kuzeyinin kendini tanıtma adına büyük bir adım atıldığını söyleyebiliriz.
Googleın bu hamlesinin, başta Birleşmiş Milletler olmak üzere, birçok çevreden nasıl karşılanacağını bekleyip göreceğiz; fakat Kıbrısın Kuzeyinin kendini tanıtma adına büyük bir adım atıldığını söyleyebiliriz.
Ona rağmen hala türkleri sevmiyor insanlar işte google büyük bir adım sevindim onların adına
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)