HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eline sağlık güzel video olmuş. :ka19: Savaş boyunca fark ettim de tetikçiye ne zaman 1 skil atsan arkasına bakmadan kaçıyor. :m08: 3k 5k fark etmiyor o oku yiyince arkasına bakmadan kaçmasına anlam veremedim. :f11:
ayaz sen bitin bundan sonra paso bana çalışmışsın ben sana knk diye vurmadım bile bundan sonra kafadan seni kesmek lazım demeki 

Güzel bir video çalışması olmuş eline koluna sağlık (AloneDeat'e bundan sonra çalışma) bak tebrik etmeden konuyu nasıl'da kirletmiş. :m08::m08::m08::m08::005::005::005::005:
Dominic Öncelikle video güzel olmuş eline sağlık ama çok kesilmiş o sıralar pmlere bakıyordun sanırım
))
YalnızAdam:Kaçma konusuna gelince ben ne zaman Dominice yaklaşsam okçu karakterden dolayı hep gezici videoda da görüldüğü gibi
))
Allah'tan oyunda karakterler var yoksa sen ne yapardın :/
Öpüyorum iki gözünden :m08::m08:
))YalnızAdam:Kaçma konusuna gelince ben ne zaman Dominice yaklaşsam okçu karakterden dolayı hep gezici videoda da görüldüğü gibi
))Allah'tan oyunda karakterler var yoksa sen ne yapardın :/
Öpüyorum iki gözünden :m08::m08:
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)