- Konular
- 5
- Online süresi
- 17h 42m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 79
- MmoLira
- 334
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Tabii, işte bugün saat 20.00'de yapılacak LastChaosTR'nin normal açılışına dair bir konuşma metni:
Değerli LastChaosTR oyuncuları ve topluluğu,
Bugün, heyecanla beklediğimiz büyük bir anı hep birlikte yaşıyoruz. Aylar süren emek, testler ve geri bildirimler sonucunda, oyunumuzu kapalı beta durumundan çıkararak resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu önemli ana şahitlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Kapalı beta sürecinde, siz değerli oyuncularımızın verdiği geri bildirimler, öneriler ve destekler ile oyunumuzu daha iyi hale getirmek için çok çalıştık. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır, bağlılık ve katkılarınız bizim için gerçekten çok değerliydi. Sizlerin sayesinde, LastChaosTR'yi daha heyecan verici, daha dengeli ve daha keyifli bir oyun haline getirebildik.
Bugün saat 20.00 itibariyle, LastChaosTR dünyasının kapılarını herkese açıyoruz. Artık daha geniş bir oyuncu kitlesiyle, birlikte daha büyük maceralara atılacağız. Yeni içerikler, etkinlikler ve sürprizlerle dolu bir serüven sizleri bekliyor. Oyunumuzun bu yeni döneminde, sizlerle birlikte büyüyecek ve gelişeceğiz.
Açılışımızı kutlamak için, bu akşam sizler için özel etkinlikler ve ödüller hazırladık. Bu etkinliklerde hem eğlenecek hem de birbirinden değerli ödüller kazanma şansı yakalayacaksınız. Ayrıca, bu yolculuk boyunca karşılaşacağınız zorluklarda ve heyecan verici anlarda sizlere rehberlik etmeye devam edeceğiz.
Son olarak, bu başarıya ulaşmamızda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, geliştiricilerimize, topluluk yöneticilerimize ve en önemlisi siz değerli oyuncularımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. LastChaosTR ailesi olarak, birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza inancım tam.
Hepinize iyi eğlenceler ve iyi oyunlar diliyorum. Saat 20.00'de görüşmek üzere!
Teşekkürler ve sevgilerimle,
[Yagerya]LastChaosTR Takım Lideri
Son düzenleme:
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
asdas
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 10 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 4
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Evet arkadaşlar oyunu oynuyorsanız bana ulaşabilirsiniz furkansph35@gmail.com bu adrese mesaj atarsanız size geri dönüş yapılacaktır burda ki amacımız tr serveri kapadığı için türk kardeşlerimizi oyunda aynı çatı altında toplamak olucak,bana ulaşmayı unutmayın...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)