raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Putty Failed Retrying in 5 second

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isa512
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 955

isa512

Level 2
Üye
Konular
23
Çözüm
1
Online süresi
1d 1h
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 9 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
93
MmoLira
89
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Bi Server kurdum hamachi üzerinden açıyorum site açılıyor navicat aktif çalışıyor oyunun root dosyasını editledim ip'min sonu 100 lü ve normal olacak şekilde ancak her türlü sunucuya bağlanırken hata diyor sebebi ne olabilir ?ve Putty üzerinde sürekli " Failed Retrying in 5 second " yazıyor
Putty Resmi : http://hizliresim.com/7M95LY

Özele bakarmısın Skype verdim
bakın şu hatayı çoook yapıyoruz verilen mysql dosyasını direk atıyoruz bu olacak iş değil o verilen mysql dosyasının içindeki o mysql klasörünü atmayacaksınız ve performance_schema denilen şeyide atmayacaksınız bu klasörleri kendi freebsdnde kurduğun mysql sürümüyle ilgili sen başkasının dosyalarını bunların üzerine atarsan elbette sorun çıkabilecektir ve sırf bu durum yüzünden zaten "benim serverımda neden edit yapılabiliyor hack mack filan flalan" diyorlar e yahu sen o kişinin mysqlsini olduğu gibi atarsan bütünnn şifrelerin değişecek ayarların değişecek ve o kişinin şifreleriyle ayarladığı neyse onlarla kullanacaksın ondan dolayı o 2 klasörü atmayacaz buna bi türlü çoğu ayak uyduramadı

yinede tabi benimde bakmamda fayda var eğer işin içinden çıkamıyorsan hala teamviewer veya skypini dediğim gibi pm ile gönderirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri