emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Bunları Sunabilecek Bir Firma?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Melisa Yelpaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 557

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Önceden sahip olduğum bir domainim var. Kurulum işlemini bu domainime yapabilecek.

Sunucuma reset gerektiğinde bu son hakkınız gibi seylerle beni mağdur etmeyecek.

Düşük sunucudan yüksek sistemli sunucuya geciş yapmak istediğim bir sorunla karşılaşmayacağım bir firma arıyorum.

Ayrıca teknik destek sunacak bir firma olmalı. Webyayim dışında diğer firmaların cevaplarini bekliyorum.

Son düzenleme:
Önceden sahip olduğum bir domainim var. Kurulum işlemini bu domainime yapabilecek.

Sunucuma reset gerektiğinde bu son hakkınız gibi seylerle beni mağdur etmeyecek.

Düşük sunucudan yüksek sistemli sunucuya geciş yapmak istediğim bir sorunla karşılaşmayacağım bir firma arıyorum.

Ayrıca teknik destek sunacak bir firma olmalı. Webyayim dışında diğer firmaların cevaplarini bekliyorum.

Merhabalar,

Sınırsız format hakkınız var,domaini yönlendiririz sorun değil,skype ekleyin konuşalım isterseniz,skpe adresi:ayyildizsunucu

İyi forumlar herkese :)

Merhaba,

Bu talepler tabi ki karşılanabilir zor bir talep değil bu talepler dışında alacağınız metin2 hizmetinin files dosyaları nasıl olmasını istiyorsunuz ? satis[@]anksoft.net üzerinden görüşebiliriz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri